Όλοι σχεδόν σήμερα είναι διάσημοι ηθοποιοί στον πλανήτη Χόλιγουντ, παντρεμένοι ή χωρισμένοι. Πριν από κάποια χρόνια, όμως, είχαν κάνει σχέσεις που σήμερα ουδείς πλέον θυμάται. Ας δούμε αναλυτικά ποιος ήταν με ποιον.

1. Νικόλ Κίντμαν-Λένι Κράβιτς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σχέση αυτή άνθισε το 2003 λίγο μετά τον οδυνηρό χωρισμό της Κίντμαν με τον Τομ Κρουζ. Ο Κράβιτς τής είχε χαρίσει ένα δακτυλίδι και πολλοί πιστεύουν ότι το τραγούδι «Lady» το είχε αφιερώσει στην Αυστραλέζα ηθοποιό.

2.Μπεν Άφλεκ-Γκουίνεθ Πάλτροου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή είχε μία μακροχρόνια σχέση με τον Μπρατ Πιτ, πριν παντρευτεί στη συνέχεια τον τραγουδιστή των Coldplay, Κρις Μάρτιν. Αυτός ήταν με την Τζένιφερ Λόπεζ, πριν από τον γάμο του με την Τζένιφερ Γκάρνερ. Λίγοι όμως ξέρουν ότι οι δυο τους, Άφλεκ και Πάλτροου, είχαν ένα σύντομο ειδύλλιο μεταξύ 1997 και 2000.

3. Μπάρμπρα Στρέιζαντ-Αντρέ Αγκάσι

Ένας διεθνούς φήμης τενίστας με έναν μύθο της έβδομης τέχνης. Υπήρξαν εραστές, αν και για σύντομο χρονικό διάστημα. Πρόκειται για μια σύντομη, δυνατή όμως, σχέση μεταξύ του 1992 και του 1993.

4. Τζούλια Ρόμπερτς-Μάθιου Πέρι

Ελάχιστοι θα γνωρίζουν για τη σχέση που είχε η «Pretty Woman» με τον Τζάντλερ από τα «Φιλαράκια». Ήταν μία πολύ σύντομη σχέση ανάμεσα στο 1995 και το 1996. Οι δυο τους βρέθηκαν ξανά τέσσερις μήνες μετά σε ένα επεισόδιο της σειράς, το 1997, στο οποίο η Ρόμπερτς έπαιξε τον ρόλο της Σούζι.

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης