Η Μύκονος πήρε λίγο αέρα από Bollywood… Τα πλάνα του Mykonos Live Tv θα μπορούσαν να είναι από γυρίσματα ταινίας… Κι όμως, είναι από έναν παραδοσιακό ινδικό γάμο με ελληνικό χρώμα, ο οποίος τελέστηκε στην παραλία του Πλατύ Γιαλού.

Οι νεόνυμφοι, που ζουν και εργάζονται στο Λονδίνο, είχαν όνειρο να ενώσουν τις ζωές τους κάτω από τον ελληνικό ουρανό. Ο γαμπρός Neel Davda, ο οποίος ασχολείται με τις νέες τεχνολογίες, έφτασε στην τελετή με καΐκι, περπάτησε στην παραλία με τους φίλους του, ενώ όταν κάποια στιγμή από τα μεγάφωνα ακούστηκε ο Ζορμπάς, το έριξε στο συρτάκι μαζί με την παρέα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νύφη, που εμφανίστηκε ύστερα από μία ώρα, έλαμπε από ομορφιά και ευτυχία μέσα στο χρυσοποίκιλτο και ολομέταξο νυφικό της. Κατά την ανταλλαγή όρκων αιώνιας αγάπης ακολουθήθηκαν όλα τα παραδοσιακά ινδικά έθιμα, με τη νύφη να φοράει τη γιρλάντα και τους συγγενείς α’ βαθμού των νεόνυμφων να είναι ντυμένοι με σάρι συγκεκριμένου χρώματος.

Το γαμήλιο γεύμα δόθηκε στο γνωστό εστιατόριο Dk Oyster του Δημήτρη Καλαμαρά και περιλάμβανε εδέσματα με μπόλικο τσίλι και κάρυ κατά παραγγελία του ζεύγους για τους 150 καλεσμένους του, ενώ υπήρχαν και ελληνικές λιχουδιές, όπως αρνί σουβλάκι…

Δείτε περισσότερα και το video στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης