Είναι μία εντυπωσιακή γυναίκα, επαγγελματίας στη δουλειά της αλλά όπως εξομολογήθηκε η Ιωάννα Λίλη πάνω απ’όλα είναι μητέρα και σύζυγος.

– Είχες δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξη σου πως «ο Θοδωρής είναι ένας παραδοσιακός ανατολίτης άνδρας». Τι περιλαμβάνει αυτό στην πράξη;

«Η λέξη ανατολίτης καμιά φορά μπορεί να παρεξηγηθεί. Δεν σημαίνει ότι ο Θοδωρής είναι ο άνδρας που θα μπει στο σπίτι, θα βγάλει τη ζώνη του κι όποιον πάρει ο χάρος. Είναι άνδρας της οικογένειας, ένας άνθρωπος με αρχές και τύπους. Νομίζω ότι ο όρος “παραδοσιακός” τα συνοψίζει όλα καλύτερα» είπε στο Αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Εσύ είσαι εξίσου παραδοσιακή μέσα στο σπίτι; Θα μπεις στην κουζίνα; Θα βάλεις πλυντήρια; Θα την πιάσεις την σφουγγαρίστρα;

«Εννοείται ότι θα κάνω όλες τις δουλειές του σπιτιού, γιατί κακά τα ψέματα το σπίτι μόνο μια γυναίκα το φροντίζει. Η αλήθεια είναι ότι έχω κάποια βοήθεια, αλλά τα περισσότερα τα κάνω μόνη μου. Μέσα στο σπίτι κυκλοφορώ με κλάμερ στα μαλλιά και πιτζάμες. Αν μη τι άλλο αν δεν αισθανθείς άνετα μέσα στο ίδιο σου το σπίτι, που θα αισθανθείς;».

– Η Μενεγάκη μετράει ήδη τέσσερα παιδιά στο σπίτι. Εσύ έχεις κάνει σκέψεις για ένα ακόμη μωρό;

«Δεν είναι μέσα στα άμεσα σχέδια μας ένα τρίτο παιδί, αλλά αν είναι να έρθει με το καλό να το υποδεχτούμε. Προς το παρόν δεν υπάρχουν τέτοιες σκέψεις μέσα στο κεφάλι μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Ποιος είναι περισσότερο ζηλιάρης μέσα στο σπίτι; Εσύ ή ο Θοδωρής;

«Μα υπάρχει μετρητής ζήλειας; Για μένα η ζήλεια είναι ένα φυσιολογικό συναίσθημα, που το νιώθει κάθε άνθρωπος που είναι ερωτευμένος με τον σύντροφο του. Όταν υπάρχει έρωτας κι αγάπη, υπάρχει και ζήλεια. Στη δική μας περίπτωση υπάρχει, αλλά πάντα σε φυσιολογικά πλαίσια. Η ζήλεια είναι το «αλατοπίπερο» στο γάμο μας. Είναι το συστατικό για να μη πλήττεις ποτέ».

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης