Ίσως είναι από τις ωραιότερες γυναίκες που έχουν περάσει από το χώρο του μόντελινγκ και της τηλεόρασης… Η Ιωάννα Λίλη δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις γιατί πολύ απλά δεν της αρέσει να το κάνει αυτό. Κάνοντας την τηλεοπτική επιστροφή της με το «Όλα καλά» στο Μακεδονία ΤV απέδειξε ότι δεν είναι ακόμα μία όμορφη γυναίκα αλλά έχει επίσης πολλά πράγματα να μας πει…

Σου έλειψε η αποχή από την τηλεόραση; Πολλοί βέβαια είπαν την κακία τους ότι χωρίζεις γι’ αυτό και επέστρεψες τηλεοπτικά…»Αυτό ήταν ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας! Επέλεξα να αποστασιοποιηθώ. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να απολογηθώ σε κανέναν για το τι συμβαίνει στο σπίτι μου. Η αποχή μου από την τηλεόραση για 7 χρόνια έγινε συνειδητά, ήθελα να αφοσιωθώ στην οικογένειά μου και στο μεγάλωμα των παιδιών μου και δεν μετανιώνω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πέτρος Κωστόπουλος στο «Πρωινό mou» όταν εσύ δήλωσες ενθουσιασμένη με την είδηση ότι μπορεί να κάνει την πρωινή εκπομπή το δίδυμο Μουτσινάς-Μακρυπούλια είπε ότι δεν σου απαντάει ελέως Ζαγοράκη! «Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, ελευθερία λόγου έχουμε, δημοκρατία έχουμε… Πιστεύω ότι ο Νίκος με τη Ζέτα έχουν μια τρομερή χημεία, και αυτό είπα, τίποτα περισσότερο. Ο Μουτσινάς είναι εξαιρετικά ταλαντούχος άνθρωπος και θεωρώ πως ό,τι κάνει το κάνει καλά. Ο στόχος μου δεν ήταν να κατηγορήσω κανέναν, ίσως έγινε κάποια παρανόηση. Αν είχα κάποιο θέμα με τον Πέτρο Κωστόπουλο δεν θα έβγαινα ως καλεσμένη στην εκπομπή του».

Πώς σου φάνηκε ο χωρισμός τους; «Ήταν επιλογή τους, όμως ομολογώ ότι ξαφνιάστηκα. Με στενοχώρησε, βέβαια, γιατί είναι ένα ζευγάρι που το γνώριζα πολλά χρόνια. Όταν όμως παίρνουν μια τέτοια απόφαση δεν είμαι εγώ που θα τους κρίνω. Ήταν πολύ ταιριαστοί και τα πήγαν μια χαρά φέτος στο ρόλο τους ως παρουσιαστές».

Παρακολουθώντας τα site και πατώντας στο όνομα Ιωάννα Λίλη είδα αισθησιακές φωτογραφίες σου και να σε αποκαλούν «sex symbol. Βλέποντάς τα αυτά θέλεις να σβήσεις το παρελθόν, να το αφήσεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου; «Όχι, δεν μετανιώνω για τίποτα, μοντέλο ήμουν, έκανα κάποιες φωτογραφίσεις συνειδητά. Δεν αισθάνομαι sex symbol πια, είμαι μαμά, με έχει κερδίσει ο ρόλος της μητρότητας αλλά δεν παύω να είμαι και μια γυναίκα που σε καμία περίπτωση δεν εγκαταλείπει τον εαυτό της, και πάντα χαίρομαι όταν βλέπω γυναίκες περιποιημένες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης