Η Λίλιαν και ο Σωτήρης παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και πήραν τις ευχές όχι μόνο των καλεσμένων τους αλλά και εκατοντάδων τουριστών και κατοίκων της πόλης.

Το Σάββατο 23 Ιούνη στις 6.30 το απόγευμα έκανε την εμφάνιση της, η κόκκινη Cadillac στην καρδιά της πόλης του Ηρακλείου και συγκεκριμένα έξω από το Δημαρχείο !

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ώρα εκείνη τέλιωνε και η μαραθώνια σύσκεψη Σπίρτζη με τον Περιφερειάρχης και Δημάρχους δημάρχων της Κρήτης στη Λότζια και είχαν την ευκαιρία να δουν την Cadillac καθώς εξερχόταν από το δημοτικό μέγαρο.

Η Λίλιαν και ο Σωτήρης παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και πήραν τις ευχές όχι μόνο των καλεσμένων τους αλλά και εκατοντάδων τουριστών και κατοίκων της πόλης που εκείνη τη στιγμή περνούσαν από την πλατεία των Λιονταριών και την Λότζια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το υπέροχο αμερικάνικο αυτοκίνητο είναι του 1961 και ανήκει σε γνωστό συλλέκτη κλασικών αυτοκινήτων ο οποίος το πρόσφερε για την γαμήλια αυτή μεταφορά.

Γυρίσαμε το χρόνο πίσω στην εποχή του Rock n Roll όταν μεσουρανούσε στην Αμερική ο Elvis Presley και οδηγούσε παρόμοιο αυτοκίνητο!

Το ζευγάρι ευχαριστεί όλους τους φίλους για το θαυμασμό και τις ευχές που πρόσφεραν απλόχερα!



Πρόκειται για το μεγαλύτερο σε μέγεθος αμερικάνικο αυτοκίνητο.

Το μοντέλο του ονομάζεται Eldorado Convertible 1961, έχει μήκος σχεδόν 6 μέτρα, κινητήτα V8 – 7.000 κυβικών εκατοστών, ισχύς 340 ίππους και αποτέλεσε το σύμβολο της εποχής του. Ελάχιστα πλέον υπάρχουν στον κόσμο …

Θα έχετε την ευκαιρία να το δείτε από κοντά στην επόμενη του εμφάνιση στο πάρκο απέναντι από κεντρικό ξενοδοχείο την Παρασκευή 29 Ιούνη όπου θα γίνει μια μικρή έκθεση από 10 κλασικά αυτοκίνητα για τα 50 χρόνια από την κατασκευή του ξενοδοχείου.

Πηγή: cretalive.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης