Ειρήνη Κολιδά: «Θα κινηθώ νομικά κατά των συκοφαντών»

Ειρήνη Κολιδά: «Θα κινηθώ νομικά κατά των συκοφαντών»
Με μια ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο instagram η Ειρήνη Κολιδά εκδηλώνει την αγανάκτησή της για τα όσα γράφτηκαν και αφορούσαν μπλεξίματα με την τροχαία ενώ δηλώνει πως δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και θα υπερασπιστεί τον όνομά της.

«Περίμενα λίγες μέρες να καταλαγιάσει το «σενάριο» γύρω από το όνομα μου. Ομολογώ πως είχα την περιέργεια να δω πόση χολή θα βγει ακόμα…

Εγώ ωστόσο σας ευχαριστώ που με αγαπάτε και στηρίζετε. Είμαι η Ειρήνη που ξέρετε, η Ειρήνη που δεν προσπαθεί να σας παραπλανήσει σε αντίθεση με εκείνους που το έκαναν πρόσφατα χρησιμοποιώντας το όνομά μου σε ένα περιστατικό που είναι αποτέλεσμα φαντασίας και μόνο. Για να μην σας κουράζω, υπάρχουν στοιχεία, χαρτιά που αποδεικνύουν τι ακριβώς συνέβη.

Η Ειρήνη δεν υπήρξε ποτέ «τύφλα» στο μεθύσι. Έχει το δίπλωμα της και την άδεια της στα χέρια της. Όμως έχει τιμή και αξιοπρέπεια που θίχτηκε καθώς θίχτηκαν με αισχρό τρόπο τα όσα πρεσβεύει με αγάπη και πάθος όλα αυτά τα χρόνια. Για τον λόγο αυτό, θα κινηθώ νομικά κατά των συκοφαντών. Γιατί είναι άδικο να καταστρέφουν σε μερικές αράδες, μέσα σε μια μέρα όσα εσύ χτίζεις χρόνια».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017, 17:47