Η Υρώ Λούπη, μετά την πετυχημένη παρουσία της στη σαπουνόπερα «Βέρα στο δεξί», συνεχίζει στη νέα σειρά «Κλεμμένα όνειρα» και σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα.

Έχουμε λόγους να χαμογελάμε;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Όταν είμαστε υγιείς, έχουμε λόγους να χαμογελάμε, όταν βοηθάμε τον πλησίον μας, έχουμε λόγους να χαμογελάμε. Όταν παλεύουμε για το γενικό συμφέρον, επίσης. Ζούμε σε μια πολύ δύσκολη εποχή, που μπορεί να μας κάνει πιο ευαίσθητους. Όλο αυτό μπορούμε να το μετατρέψουμε σε γενικό καλό, ακόμα και με μια μικρή βοήθεια, ένα απόθεμα αγάπης».

Ποια γεγονότα τη σοκάρουν;

«Ό,τι έχει να κάνει με ανυπεράσπιστους ανθρώπους και μικρά παιδιά. Η βία σε όλες της τις μορφές. Το γεγονός ότι καταπιέζεται ένας άνθρωπος. Το γεγονός ότι δεν αγαπάμε τους ανθρώπους που έχουν διαφορετικό χρώμα. Η πράξη τού να κάνεις κακό σε έναν ανυπεράσπιστο με σοκάρει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, μοιράζεται τις σκέψεις αλλά και τα συναισθήματά της σχετικά με τη μητρότητα:

«Πιο πολύ με ενδιαφέρει να υιοθετήσω ένα παιδί. Δεν έχω καμιά έπαρση να διαιωνίσω τα κύτταρά μου, δεν είναι και τόσο σημαντικά. Η γυναίκα που υιοθετεί είναι δύο φορές μάνα. Το ένα είναι πράξη αγάπης, το άλλο είναι και λίγο εγωιστικό. Καταλαβαίνω ότι αυτό είναι το φυσιολογικό, αλλά δεν καταλαβαίνω τις γυναίκες που προσπαθούν χρόνια να γεννήσουν το δικό τους παιδί, με τόσα λεφτά πεταμένα, ενώ υπάρχει η υιοθεσία, που δυστυχώς στην Ελλάδα είναι μια χρονοβόρα διαδικασία».

ΠΗΓΗ: Τηλεθεατής

Επιμέλεια: Τέλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης