Αναχώρησαν από την Αυστραλία η Kim Kardashian και ο σύζυγός της Kanye West, έχοντας προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων μετά τα γεγονότα στην τελευταία συναυλία του ράπερ στο Brisbane το βράδυ της Δευτέρας.

Ο 37χρονος προκάλεσε αντιδράσεις όταν, στη μέση της παράστασής του, σταμάτησε περιμένοντας να σηκωθεί και ο τελευταίος θεατής από τη θέση του, προκαλώντας αμηχανία στο κοινό μέχρι να καταλάβει ότι ο συγκεκριμένος θαυμαστής του βρισκόταν σε αναπηρική καρέκλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος ο West «ξέσπασε», λέγοντας πως τα μέσα μαζικής ενημέρωσης προσπαθούν να τον κάνουν να φανεί κακός, ενώ στην πραγματικότητα το όλο συμβάν οφειλόταν σε μια ατυχή απροσεξία, και πως ο ίδιος είναι ένας παντρεμένος Χριστιανός που δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Η 33χρονη φρόντισε κι εκείνη να υπερασπιστεί τον σύζυγό της, υποστηρίζοντας πως το μόνο που ήθελε ο West ήταν να βεβαιωθεί πως όλοι θα περάσουν καλά στη συναυλία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προς υπεράσπισή του, ο ράπερ έχει δείξει στο παρελθόν ευαισθησία προς τα άτομα με ειδικές ανάγκες, όταν κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο Τέξας είχε δωρίσει το μικρόφωνό του σε έναν θεατή σε αναπηρική καρέκλα.

Παρά τη συνεχιζόμενη διαμάχη τόσο των media όσο και του κοινού, το ζευγάρι αναχώρησε από το αεροδρόμιο του Brisbane το πρωί της Τρίτης, περιποιημένοι και κομψοί όπως πάντα, συνοδευόμενοι από την ενός έτους κόρη τους, North.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης