Αυτό που δεν θα περίμενε κανείς από την επόμενη βασίλισσα της Μεγάλης. Βρετανίας, είναι πως εργαζόταν από παιδί βοηθώντας την οικογένειά της. Η μητέρα της Carole, αποκαλύπτει το οικογενειακό τους παρελθόν.

Το 1989 η οικογένεια της Kate Middleton, έστηνε μία μικρή επιχείρηση αντικειμένων και στολισμών για πάρτι που σήμερα είναι πρωτοπόρος στο είδος της και μονοπωλεί μεγάλο μερίδιο της βρετανικής αγοράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτές τις ημέρες, με αφορμή την επέτειο 30 χρόνων από την ίδρυση της εταιρείας partypieces.co.uk, θέλησε να μοιραστεί οικογενειακές φωτογραφίες από τα πρώτα δύσκολα χρόνια που έστηναν την επιχείρηση, τις οποίες ανέβασε στην σελίδα του website της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για μία φωτογραφία της με τα τρία παιδιά της, την Kate, σε ηλικία 7 ετών (δεξιά), την Pippa, σε ηλικία 5 ετών και τον James μόλις δύο ετών. Τα παιδιά φοράνε όλα καπελάκια πάρτι και στα σχόλια η μητέρα τους αναφέρει πώς έστησαν την επιχείρηση και πώς τα παιδιά της φωτογραφήθηκαν επανειλημμένα για τους προωθητικούς καταλόγους με τα προϊόντα.

Η Kate Middleton ή Katherine, όπως την αναφέρει αναγκαστικά λόγω βασιλικού πρωτοκόλλου, έστησε σύμφωνα με την μητέρα της το τμήμα που αφορά στα πρώτα γενέθλια ενός μωρού, ενώ η Pippa το blog της επιχείρησης.

Στα χρόνια που πέρασαν η επιχείρηση μεγάλωσε πολύ, αλλά η Carole Middleton αναφέρει τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν και πως τις ξεπέρασαν με την βοήθεια των παιδιών τους.

Το πιο ενδιαφέρον είναι, πως αποκαλύπτει πως ο λόγος της επιστροφής τους στην Αγγλία από την Ιορδανία που ζούσαν και εργάζονταν για την British Airways, ήταν για να μπορέσει να πάει η Kate στο σχολείο. Αν σκεφτεί κανείς πως την περίοδο των σπουδών της γνώρισε τον William, τότε η απόφαση εκείνη των γονιών της έπαιξε σημαντικό ιστορικό ρόλο για την Μεγάλη. Βρετανία.

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης