H Κατερίνα Λέχου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Down Town Κύπρου μίλησε για τον γάμο, τον χρόνο που περνάει και για το αν είναι συμφιλιωμένη με αυτό, καθώς και για το ενδεχόμενο ενός παιδιού.

Και ο γάμος ήταν μία αντίφαση στα μέχρι τώρα πιστεύω σας όμως…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο γάμος ήταν ένα χαμένο στοίχημα. Αυτή ήταν η παρατήρησή μου, από την μέχρι τώρα εμπειρία μου, όλα αυτά τα χρόνια που προηγήθηκαν. Οπότε, φοβόμουν ότι θα πέσω κι εγώ σε αυτή τη λούμπα. Μετά σκέφτηκα «αν μπορείς, κάντο διαφορετικά!». Θα δείξει αν μπορώ. Μου αρέσουν οι προκλήσεις…»

Είστε μαχητής όμως…

«Ναι, όσο ζω θα μάχομαι. Όταν θα πάψω να μάχομαι θα το καταλάβετε γιατί θα έχω πεθάνει. Τότε μόνο θα εγκαταλείψω.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είστε συμφιλιωμένη με τον εαυτό σας;

«Ναι, καλά είμαι. Λέω «έτσι είμαι τώρα», αύριο μπορεί να κάνω μία άλλη επιλογή και να είμαι αλλιώς. Με τον χρόνο προσπαθώ να συμφιλιώνομαι, γιατί οι γυναίκες είναι σε μειονεκτική θέση σε σχέση με τους άντρες. Κι αυτό είναι άδικο. Όσο μεγαλώνω το βλέπω πιο συχνά γύρω μου. Όταν μία γυναίκα περάσει τα 40, οι άντρες θα πουν «άστη, είναι για τα μπάζα!». Αυτό είναι μόνιμο. Αλλά δεν λέγεται για τους άντρες. Και στη δουλειά μας είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις την εικόνα σου, γιατί το βλέπεις συνέχεια. Και βλέπεις ότι γερνάς. Γι’ αυτό οι άνθρωποι της showbiz μπαίνουμε στη διαδικασία να βελτιώνουμε την εικόνα μας. Είναι και η ματαιοδοξία, είναι όμως και…»

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης