Η Κατερίνα Λέχου μετά από επτά χρόνια σχέσης εκ των οποίων τα δυο τελευταία και γάμου με τον Μάνο Στρατάκη, μίλησε στο περιοδικού You για την σχέση τους. Δίνοντας δύο αφοπλιστικές απαντήσεις, στο αν τελικά ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα αλλά και αν είναι ερωτευμένη με τον σύζυγό της; Η εύλογη απάντηση που θα περιμέναμε να διαβάσουμε και να ακούσουμε από τα χείλη της, θα ήταν ένα μεγάλο «ναι». Δείτε όμως τι δήλωσε η ηθοποιός.

Είστε ερωτευμένη ακόμα με το σύζυγό σας;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η σχέση δύο ανθρώπων είναι μια κυμαινόμενη κατάσταση, πότε απομακρύνεσαι λίγο, πότε έρχεσαι ξανά κοντά, πότε κάτι άλλο βγαίνει από την επιφάνεια. Είναι ζωντανός οργανισμός, έχει την έκπληξη και αυτό μου αρέσει».

Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα;

«Ο έρωτας θα αυτοκτονήσει έτσι και αλλιώς και θα σκοτωθεί. Είτε είσαι παντρεμένος είτε είσαι ανύπαντρος. Μετά από δυο, τρία, πέντε χρόνια που είσαι με έναν άνθρωπο, άλλα πράγματα βγαίνουν. Η σχέση ενός ζευγαριού, πρέπει να έχει εκλάμψεις έρωτα. Εκεί που νομίζεις ότι τελειώνει, κάτι συμβαίνει και ξαναζωντανεύει. Είναι κάτι φοβερό. Αυτά που λένε βάλε νεγκλιζέ και άναψε κεριά είναι βλακείες. Δεν τα πιστεύω. Αν ήταν θα το είχαμε λύσει το θέμα. Απλώς οφείλεις να είσαι σε εγρήγορση, η σχέση δεν είναι κάτι κεκτημένο, πρέπει να προσπαθήσεις για να την κρατήσεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης