Η Κατερίνα Στεφανίδη, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ και χρυσή ολυμπιονίκης του Ρίο, μεταμορφώθηκε σε… ντίβα για το περιοδικό «Life Magazine», στην πρώτη της lifestyle φωτογράφιση και έκλεψε τις εντυπώσεις!

Στη συνέντευξη που παραχώρησε άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όλα, από την παιδική της ηλικία, τη ζωή της στην Αμερική, μέχρι τα όνειρά της για τη δημιουργία οικογένειας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το πώς βρέθηκε στον αθλητισμό και μετά στην Αμερική είπε: «Οι γονείς μου ήταν πολύ έξυπνοι γιατί κατάλαβαν ότι υπήρχε ένα αθλητικό ταλέντο και με έσπρωξαν προς εκείνη την κατεύθυνση και αργότερα με έσπρωξαν να φύγω στην Αμερική και να κάνω καλύτερες σπουδές και να μπορέσω να συνδυάσω με πιο εύκολο τρόπο και τα δύο. Ο μπαμπάς μου με πίεσε πολύ όταν ήμουν μικρότερη, αλλά το πιο σωστό που έκανε ήταν να ψάξει και να με σπρώξει να πάω στην Αμερική. Αυτό με έσωσε και αθλητικά και σαν άνθρωπο».

Έχεις μια συνεχόμενη ανοδική πορεία. Οι στόχοι σου τώρα που βρίσκεσαι σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο με απίστευτες επιτυχίες και έχοντας δοξάσει και τη χώρα σου ποιοι είναι; Πόσο ακόμα προς τα πάνω βλέπεις και πού θα ήσουν απόλυτα ικανοποιημένη από την πορεία σου;

Είμαι ικανοποιημένη! Αν τελείωνε αύριο η καριέρα μου είμαι απόλυτα ικανοποιημένη. Παρόλα αυτά επειδή συνεχίζω και είμαι υγιής, οι στόχοι είναι να συνεχίσω να το κάνω αυτό σε όσο καλύτερο επίπεδο γίνεται για πολλά χρόνια γιατί το διασκεδάζουμε, περνάμε καλά που ταξιδεύουμε και που είμαστε μαζί με τον Μιτς στα πάντα. Πιθανότατα αφού τελειώσει αυτό να συνεχίσω να ασχολούμαι με κάποιο τρόπο με το επί κοντώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο GovaStileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης