Από τη μία ο ξένος Τύπος για άλλη μια φορά μιλάει για επικείμενο χωρισμό του διάσημου ζευγαριού, απ΄την άλλη δημοσιεύματα θέλουν τη διάσημη ηθοποιό να υποφέρει από ανορεξία ζυγίζοντας μόλις 37 κιλά. Ο λόγος για την Angelina Jolie και τον Brad Pitt, οι οποίοι εν μέσω τέτοιων δημοσιευμάτων «απαντούν» με τον δικό τους τρόπο.

Σύμφωνα με το αυστραλιανό περιοδικό «Woman’s Day», ο Brad Piit και η Angelina Jolie επισκέφτηκαν την Ταϊλανδέζα καλλιτέχνη Ajarn Noo Kanpai, την περίοδο που η Jolie βρισκόταν στην Καμπότζη για την σκηνοθεσία της νέας της ταινίας «Τhey Killed My Father» και χτύπησαν παρόμοια τατουάζ, τα οποία έχουν ιδιαίτερη σημασία και για τους δύο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα τατουάζ που «χτύπησε» λοιπόν το διάσημο ζευγάρι συμβολίζουν τα πρόσφατα προβλήματα που αντιμετώπισε με την υγεία της η Jolie (σ.σ διπλή μαστεκτομή και αφαίρεση ωοθηκών για να μην νοσήσει από καρκίνο).

«Τα τατουάζ που έκαναν, αποτελούνται από πλέγματα με τις πυραμίδες στην κορυφή. Βοηθούν στο να δώσουν σε αυτόν που τα “φορά”, προστασία και υγεία» αναφέρει πηγή στο περιοδικό, τονίζοντας πως: «Η Angelina είναι ένα πολύ πνευματικό άτομο, και ανέκαθεν πίστευε πως τα τατουάζ είναι κάτι περισσότερο από απλά σχέδια στο κορμί. Άποψη της ήταν πως έχουν πραγματικά κάποια σημασία, κάποια δύναμη και επιρροή πάνω της!»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ένδειξη «συμπαράστασης» ο 52χρονος σύζυγός της «χτύπησε» ένα παρόμοιο σύμβολο με αυτό της Angelina στο πλευρό του, το οποίο βρίσκεται ακριβώς κάτω από ένα άλλο τατουάζ, που ήδη έχει και το οποίο γράφει: «Ζούμε, πεθαίνουμε, δεν ξέρουμε το γιατί αλλά θα είμαστε μαζί!»

Όσο για το πώς έγιναν τα τατουάζ αυτά; Όχι με το ειδικό μηχάνημα που όλοι ξέρουμε, αλλά με σωλήνες μπαμπού και αποστειρωμένες βελόνες.

Να σημειώσουμε πως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Jolie επιλέγει την Kanpai. Το 2003 η Ταϊλανδέζα καλλιτέχνης της έκανε το τατουάζ που έχει στον ώμο της με τις γεωγραφικές συντεταγμένες και το 2004 της έκανε άλλο ένα χαμηλά στην πλάτη.

Πηγή: govastileto.gr 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης