Ο Κώστας Αποστολάκης σε πρόσφατη συνέντευξή του μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Ευαγγελία Σαμιωτάκη που έφυγε πριν λίγες ημέρες από τη ζωή.

Στη σειρά του Αlpha «Έλα στη θέση μου», υποδύεσαι τον Διάκο, έναν φιλοχρήματο δικηγόρο. Πώς είναι η σχέση σου με το χρήμα;

«Χάλια! Είμαι ο χειρότερος διαχειριστής που θα μπορούσες να βρεις. Πρέπει να το μάθω αυτό γιατί και παιδί μεγαλώνω και ζούμε σε δύσκολες εποχές. Έχω δυσκολευτεί πάρα πολύ γιατί ένα παιδί έχει και αρκετά έξοδα και πληρώνω και εφορεία στη δουλειά μου και πρέπει να μάθω οπωσδήποτε να αποταμιεύω. Ξέρεις όμως έκανα πολύ καλά τον ρόλο, γιατί όταν κάτι είναι αντίθετο προς εμάς, το κάνουμε καλύτερα γιατί το βλέπουμε απέναντί μας. Ας μην ξεχνάμε τον αείμνηστο Σπύρο Καλογήρου που έκανε στον κινηματογράφο τους κακούς ανθρώπους και τα λαμόγια ενώ ήταν ψυχούλα. Στεναχωρήθηκα πολύ με την απώλεια της Ευαγγελίας Σαμιωτάκη, γιατί τους γνώριζα και τους δύο. Ήταν πενήντα χρόνια αγαπημένοι άνθρωποι. Η σχέση τους ήταν σχέση ζωής και αποτελεί παράδειγμα για όλους εμάς.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα ήθελες να κάνεις κι εσύ έναν τέτοιο γάμο;

«Δεν μιλάμε για γάμο, αλλά για σχέση. Αυτοί οι άνθρωποι ήταν αφιερωμένοι ο ένας στον άλλο ήταν εκεί ο ένας για τον άλλο.»

Το ψάχνεις αυτό;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όλοι το ψάχνουν πιστεύω, απλά δεν το παραδέχονται. Κι εγώ το ψάχνω. Έναν άνθρωπο ψάχνουν όλοι στη ζωή τους. Βέβαια αυτή την περίοδο δεν έχω χρόνο για να ψάξω μια γυναίκα να κάνω σχέση και λόγω δουλειάς βγαίνω σπάνια πια, κάθε δέκα μέρες κι αυτό το κάνω για αποφόρτιση για να θυμηθώ ότι δεν είμαι εργατομηχανή.»

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης