Μία έντονη φημολογία που είχε ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό, έκανε λόγο πως ο Κώστας Καραφώτης ετοιμάζεται να παντρευτεί κρυφά στην Αμερική αλλά και να μετακομίσει εκεί με την Ελληνοαμερικανίδα σύντροφό του.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής απάντησε για πρώτη φορά σε όλα τα σενάρια για την προσωπική του ζωή, όπου σε συνέντευξή του στην «Αγορά» αποκάλυψε αν παντρεύεται ή όχι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τις τελευταίες ημέρες έχει κυκλοφορήσει έντονα η φήμη ότι παντρεύεσαι και μάλιστα μετακομίζεις στην Αμερική. Τι είναι αλήθεια και τι ψέματα;

«Στη συγκεκριμένη ερώτηση – φήμη όλα είναι ψέματα! Δεν παντρεύομαι και δεν μετακομίζω στην Αμερική! Ίσως να σκεφτόμουνα να μεταναστεύσω στην Αμερική, αν είχα τη δυνατότητα, με επιχειρηματικές σκέψεις – και μόνο γι’ αυτό! Αλλά αγαπάω τόσο την πατρίδα μου, αλλά και τη δουλειά που κάνω… θα μου ήταν πολύ δύσκολο να αποχωριστώ ένα από τα δύο. Λυπάμαι που πρέπει να διαψεύσω ο ίδιος κάποιον συνάδελφό σου… Φυσικά δε θα είχα κανένα πρόβλημα, στην περίπτωση που κάτι τέτοιο ήταν αλήθεια, να πω “ναι, παντρεύομαι και μετακομίζω στο εξωτερικό”. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι αν ίσχυε θα το επιβεβαίωνα».

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης