Πλήθος επωνύμων ,εκλεκτοί καλεσμένοι αλλά και το govastileto.gr έδωσαν το «παρών» τους στο λαμπερό party με θέμα «Νewyou newview που έγινε «Moorings», με αφορμή της ανανέωσης του χώρου, του μαγαζιού, σημείο αναφορά στον Λαιμό Βουλιαγμένης.

Οι ιδιοκτήτες του, Κώστας Βακιρτζής, Παναγιώτης Βαξεβανάκης και Τάκης Τσακίρης υποδέχτηκαν με σαμπάνια και έναν γευστικό μπουφέ τους επώνυμους και εκλεκτούς καλεσμένους που τίμησαν με την παρουσία τους την όμορφη βραδιά. Ανάμεσά τους ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ, κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος και ο Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΑ, κ. Παύλος Θωμόγλου, ο κ. Μπίκας, ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ο Δήμαρχος Βούλας – Βουλιαγμένης – Βάρκιζας Γρηγόρης Κωνστανέλλος, ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, η Μάγδα Τσέγκου, η Τόνια Φουσέκη, ο Νικόλας Σακελλαρίου, η Κατερίνα Ευαγγελινού, η Ανδριανή Τσάφου, η Μαρία Λουϊζα Βούρου, η Έφη Μαλτέζου, ο Δημοσθένης Καρμίρης, η Μάγια Γάκη, ο Δημήτρης Ρίζος, η Τζό Τόγκου, η Ανθή Βούλγαρη, η Στέλλα Γιαμπουρά, ο Θανάσης Γκουγκούσης, η Ελένη και Δώρα Γκουγκούση, ο Γιάννης Ιωσηφίδης και άλλοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ρυθμό στη βραδιά έδωσε το συγκρότημα «The Jaguar Bombs», το οποίο ερμήνευσε διασκευές γνωστών επιτυχιών από τα 80’s, 90’s και 00’s ξεσηκώνοντας τον κόσμο και απογειώνοντας τη βραδιά.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης