Η αγάπη για την μουσική ξεκινά από τα παιδικά του χρόνια. Έχει σπουδάσει πιάνο, για δώδεκα χρόνια «φοιτούσε» σε ωδείο και το 2003 ξεκίνησε να πειραματίζεται με τις δισκογραφικές. Με… απόλυτη αποτυχία όπως παραδέχεται: «Οι πρώτες μου προσπάθειες στέφθηκαν με αποτυχία. Χάθηκαν χρήματα, χρόνος και φιλίες χάλασαν, με πούλησαν. Ακόμα πληρώνω 30.000 δάνειο που είχα πάρει μαζί με «συνεταίρο» μου. Το πήρα το μάθημα όμως».

«Η δισκογραφική είναι η μόνη δουλειά που μπορώ να λέω πως έκανα μόνος κάτι χωρίς την βοήθεια του πατέρα μου», λέει με αφοπλιστική ειλικρίνεια στη Freddo και παραδέχεται πως, ναι, ο πατέρας του, του άνοιξε πολλές πόρτες: «Με βοήθησε να μπω στην ΕΡΤ, δεν με πήραν όμως για να κάθομαι, δούλεψα πολύ στους Ολυμπιακούς αγώνες σαν το σκυλί, με βοήθησε να πάω στην ‘’Βραδινή’’ με τον Τράγκα, ήταν φοβερό σχολείο εκεί, δούλευα σε πέντε εφημερίδες… Βέβαια από το Alter απολύθηκα λόγω του ονόματός μου! Τότε ο πατέρας μου πήρε τον Τέρενς Κουικ γιατί ένιωσε ότι έφταιγε (ο πατέρας μου) επειδή έχασα μια δουλειά και ήθελε να με βάλει σε μια άλλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όμως ακόμα και τώρα που κάνω δουλειές μόνος μου και η επιρροή του πατέρα μου έχει σταματήσει, μου γράφουν διάφορα στο τουίτερ. Πως αν δεν είχα αυτό το όνομα δεν θα έκανα τίποτα και άλλα….

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης