Η Μάγδα Πένσου και ο σεναριογράφος Δημήτρης Αποστόλου για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια κοινής πορείας πέρασαν σχεδόν τρεις μήνες χώρια. Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε ανοιχτά για την σοβαρή κρίση που πέρασε ο γάμος τους.

Όταν ρωτήθηκε για το αν έπαιξε ρόλο το γεγονός πως η ίδια άφησε πίσω τα πάντα για να δοθεί ολοκληρωτικά στα παιδιά, απάντησε στο “People”: «Ήταν για να συμβεί, όπως συμβαίνει σε πάρα πολλά ζευγάρια. Ευτυχώς, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, στο τέλος της ημέρας μάλλον –και λέω “μάλλον” γιατί ποτέ δεν ξέρεις για τίποτα και για κανέναν– το διαχειριστήκαμε καλά. Δεν σημαίνει πως δεν θα ξαναέρθει μια διαφωνία ή μια ένταση, αλλά είναι σημαντικό να τη διαχειρίζεσαι όσο μπορείς καλύτερα. Δεν μπορεί να υπάρξει μια τέλεια σχέση, αλλά αυτό το διάστημα που δεν ήμασταν μαζί ίσως μας έκανε και καλό. Κάθε κρίση σε ταρακουνάει. Χάρηκα όμως που κάποια πράγματα κατανοήθηκαν. Και πέρα από τη χαρά, ένιωσα και μια ανακούφιση που η σχέση που χτίζαμε και χτίζουμε δεν γκρεμίστηκε. Είναι όμως ταρακούνημα. Σαν να γίνεται σεισμός, αλλά ευτυχώς δεν πέφτει το σπίτι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το αν τα παιδιά τους έπαιξαν ρόλο στο να προσπαθήσουν να κρατήσουν όρθιο το σπίτι τους, η Μάγδα Πένσου ανέφερε: «Το έχω αναφέρει και σε μια άλλη συνέντευξη όταν με ρώτησαν. Δεν θα έμενα στη σχέση μόνο για τα παιδιά. Αλλά θα σκεφτώ και τα παιδιά. Όχι για να μείνω στη σχέση για χάρη τους. Αλλά την ώρα του ταρακουνήματος θα σκεφτώ πώς επηρεάζονται και πώς μπορώ να τα βοηθήσω. Είναι πολύ πιο σύνθετο να ζεις μια κρίση στη σχέση σου όταν έχεις παιδιά, γιατί έχεις μια ευθύνη. Όταν ήμασταν μόνοι μας, ένιωθα πιο έντονα το παραμύθι μας. Λέμε “χωρίσαμε τριάντα φορές”. Ναι, αλλά τότε ήταν ένα παιχνίδι των δυο μας. Τώρα υπάρχουν στη ζωή τα παιδιά μας».

Πηγή: govastileto.gr 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης