Τελικά δεν μεγάλωσε τόσο πολύ ο κ. Πάρης Κασιδόκωστας ώστε να βολτάρει με την θηριώδη θαλαμηγό «Alexander» της οικογένειας Λάτση.

Απλά η μητέρα του φρόντισε να είναι επάνω στο σκάφος κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών που έκαναν ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και ο Τζον Τραβόλτα, φιλοξενούμενοι της κ. Λάτση στο τεράστιο σκάφος των εκατό και πλέον μέτρων μήκους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τραγουδιστής Κώστας Μαρτάκης και ο συνεργάτης του Πάρη στην νέα δισκογραφική εταιρία που άνοιξε, Γιώργος Αρσενάκος, ήταν επιβαίνοντες, ενώ η κ. Λάτση μετέβη στην θαλαμηγό, όταν «έδεσε» στην Σκόπελο.

Επιμελήθηκε μάλιστα προσωπικά το μενού που απόλαυσαν οι υψηλοί καλεσμένοι της σε ψαροταβέρνα του νησιού, επιδιώκοντας να απολαύσουν τα καλύτερα ψάρια.

Οι διακοπές των δύο σταρ ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για να γνωριστούν με τον Πάρη που τυγχάνει κινηματογραφικός παραγωγός και έχει την εταιρία «1821 Films» στο Λος Άντζελες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν η κ. Λάτση φρόντισε ώστε Ντε Νίρο και Τραβόλτα κατά την παραμονή τους στην Αθήνα, να επισκεφτούν ινκόγκνιτο το νέο Μουσείο της Ακρόπολης, προκειμένου να θαυμάσουν τη συλλογή του.

Επιμέλεια: Διονύσης Θανάσουλας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης