Τα σχόλια που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό για τον αδελφό της, την έκαναν να ξεσπάσει και θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Έδωσε μία οργισμένη απάντηση στους επικριτές του αδελφού της.
Η Έλενα Λέοντα μετά τις πολυσυζητημένες δηλώσεις του αδερφού της, Ανδρέα Λέοντα, απάντησε μέσω της προσωπικής της σελίδας στο facebook.

Ο Ανδρέας Λέοντας, πριν από λίγες μέρες είχε ερωτηθεί από δημοσιογράφο αν είναι ανοιχτός στο φλερτ από έναν άντρα και είχε απαντήσει: «Αν με φλερτάρει ένας άντρας θα το κόψω από την αρχή αν δεν γουστάρω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είμαι ανοιχτός στο φλερτ και από άντρα και από γυναίκα. Εννοείται. Κάθε φλερτ είναι δεκτό». Η συγκεκριμένη δήλωση σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως με την Έλενα Λέοντα έγραψε:

«Λοιπόν . . δεν έχω κανένα θέμα με τους ομοφυλόφιλους. . απλά επιτέλους ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ. . . Το να τον “φλερτάρει” άντρας σημαίνει άλλο και το να προτιμά είναι άλλο. . . Δεν νομίζω να είναι το πρώτο όμορφο παιδί που έτυχε να τον φλερτάρει είτε μια όμορφη γυναίκα είτε ένας άντρας. Όχι ο Αντρέας #δεν_είναι_ομοφυλόφιλος, όπως επίσης έχει και τρόπους έτσι ώστε να μην προσβάλει και κάποιον που δεν ταιριάζει στις προτιμήσεις του, είτε γυναίκα είναι είτε άντρας. Δεύτερον . . οι δημοσιογράφοι έχουν ξεφύγει εντελώς με τις #ανούσιες ερωτήσεις που ρωτάνε κάθε φορά. . και τρίτον μάθετε να ΒΛΕΠΕΤΕ ένα βίντεο μέχρι το τέλος που αναφέρει ολοκάθαρα πως βρίσκει τον τρόπο και το κόβει. . . Αν είναι δυνατόν πλέον. . . Η ζήλια δεν είναι καλό πράγμα. . για σας το λέω που το παίζετε και #άντρες. Το κύριο χαρακτηριστικό ενός #άντρα είναι οι τρόποι του και η ευγένεια του. Αυτά θέλουν οι γυναίκες. . . μάθετε το και αυτό. Αγράμματοι!»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή:govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης