Σε δύο μέρες η ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου και ο γνωστός ποινικολόγος Δημοσθένης Πέππας θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο γάμος του ερωτευμένου ζευγαριού θα γίνει στην γενέτειρα του δικηγόρου τη Σκιάθο με κουμπάρα τη Νικολέτα Κοτσαηλίδου.

Μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει γαμήλιο πάρτι σε μεγάλο beach bar του νησιού, ενώ οι νεόνυμφοι μετά τον γάμο θα παραμείνουν για ξεκούραση στη Σκιάθο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύµφωνα µε πληροφορίες της η όμορφη ηθοποιός θα φορέσει νυφικό του οίκου Miltos Couture σε λευκό χρώµα και παπούτσια από τον οίκο Makris, που σχεδιάστηκαν ειδικά για εκείνη. Οι καλεσμένοι του ζευγαριού θα είναι κυρίως συγγενείς αλλά και συνάδελφοι και καλοί φίλοι του ζευγαριού. Από τον καλλιτεχνικό χώρο αναµένονται, µεταξύ άλλων, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, που είναι σύντροφος της κουµπάρας Νικολέτας Κοτσαηλίδου, η Δήµητρα Παπαδοπούλου, ο Χρήστος Φερεντίνος, ο Τάσος Ιορδανίδης, η Θάλεια Ματίκα, ο Οδυσσέας Ιωάννου, ο Χάρης Τζωρτζάκης.

Μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει γαμήλιο πάρτι στο beach bar «Bananistas», στο οποίο δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φωτογράφους.

Οι νεόνυμφοι σύμφωνα με πληροφορίες του govastileto.gr μετά τον γάμο θα παραμείνουν για ξεκούραση στη Σκιάθο και δεν θα φύγουν προς το παρόν για ταξίδι του μέλιτος σε άλλο προορισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Πηγή:govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης