Ο Μάρκος Σεφερλής τέσσερις μήνες μετά την έναρξη του πρωινού στο Mega κάνει τον απολογισμό του και λέει τα «παράπονά» του σε πρόσφατη συνέντευξή του. Μιλάει ανοιχτά για τον Πέτρο Κωστόπουλο που παρουσίαζε πέρυσι το πρωινό, τους εχθρούς που έχει αποκτήσει και την αντιπαλότητα στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη.

«Ο Κωστόπουλος είχε την καλύτερη άποψη για μένα και την έλεγε. Απλός έτυχε να είμαι ο επόμενος παρουσιαστής του Mega. Δεν ξέρω τι παιχνίδι παίχτηκε μεταξύ τους και κατά πόσο ήθελε να τους το παίξει δάσκαλος. Εγώ ρώτησα και μου είπαν πως ο Πέτρος είναι παρελθόν. Πήρε έκταση γιατί ο Κωστόπουλος ανέθεσε σε άλλο να γράψει άσχημα για μένα, εκείνος μετά βγήκε και είπε άσχημα για τον Πέτρο. Έγινε ένα παιχνίδι ανάμεσά τους. Εγώ ήμουν η αφορμή στην κόντρα που ξέσπασε μεταξύ τους», δήλωσε ο κωμικός ηθοποιός και παρουσιαστής στο περιοδικό You.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Το περίμενες όταν ξεκινούσες το πρωινό ότι θα άρχιζε μια αντιπαλότητα με τους απέναντι;

«Τη δημιουργήσανε. Εγώ δεν αισθάνθηκα ποτέ αντίπαλος αλλά ότι βρίσκομαι απέναντι σε μια εκπομπή που ήδη υπάρχει. Δεν νιώθω γενικότερα αντιπαλότητα σε ό,τι κάνω… Αν ήταν έτσι θα έφερνα μόνο τραγουδιστές στην εκπομπή και όχι ηθοποιούς, να μην υπάρχει ανταγωνισμός, επειδή και εγώ κάνω θέατρο».

– Οι εχθροί σου έχουν αυξηθεί;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πιστεύω πως έχουν αυξηθεί, αλλά δεν με απασχολεί. Όσο περισσότερα κάνεις τόσο είσαι στο μάτι του κυκλώνα και δεν προλαβαίνεις κιόλας. Λένε πράγματα που σκέφτεσαι “δεν μπορεί!”. Λυπάμαι τους ανθρώπους που μέχρι πριν από 3 μήνες ήταν δίπλα μου επειδή το ήθελαν και έχω…

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης