Λαμπερή πρεμιέρα έκανε ο Νίκος Βέρτης πριν λίγες μέρες στο Κέντρο Αθηνών.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής για άλλη μια φορά έκλεψε τις εντυπώσεις και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό του που χρόνια τώρα τον ακολουθεί και τον θαυμάζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την εξαιρετική σκηνική παρουσία του, την μαγευτική φωνή του και την μοναδική του ικανότητα να ξεσηκώνει τον κόσμο ο Νίκος Βέρτης από την πρώτη κιόλας εμφάνισή του μας έδειξε τι μας επιφυλάσσει για τις βραδιές του χειμώνα που ακολουθούν στο Κέντρο Αθηνών.

Μετά από 12 χρόνια δισκογραφίας, πολλά αγαπημένα κομμάτια και πολλές επιτυχημένες εμφανίσεις, ο Νίκος Βέρτης βρίσκεται στην καλύτερη και ωριμότερη μουσικά περίοδο της ζωής του, έτοιμος να μας μεταδώσει όλη του την θετική ενέργεια, κάνοντάς μας να περάσουμε υπέροχα βράδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλευρό του, η Ελένη Φουρέιρα η οποία με την εκρηκτική σκηνική της παρουσία, τις αποκαλυπτικές στιλιστικές επιλογές και την φωνή της άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.
Ο Νίκος Βέρτης υπόσχεται να γεμίσει τα βράδια μας κέφι και διασκέδαση και αναμένεται να βάλει φωτιά στις νύχτες μας κλέβοντας την παράσταση του φετινού χειμώνα!.

ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ
Πειραιώς 142 & Π.Ράλλη
Τηλ. Κρατήσεων 210 3454108, 2103454888

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης