Δεν αλλάζει ο άνθρωπος, εσωτερικά, παρά τις εξωτερικές μεταμορφώσεις… Έτσι, η Pamela Anderson έκανε ένα εντυπωσιακό όσο και «καυτό» στριπ –τηζ για την αυστραλιανή φιλοζωική οργάνωση «ΡΕΤΑ», προκειμένου να ενθαρρύνει τους ιδιοκτήτες σκύλων να επιτρέπουν στα «pets» να εγκαθίστανται μέσα στις κατοικίες.

Με την ευκαιρία, της παρουσίας της Παμ, στην Αυστραλία με τους γιους της, (πολύ γνωστής για τις σέξι εμφανίσεις της σε εξαιρετικά αποκαλυπτικές κινηματογραφικές σκηνές, όσο και ένα βίντεο-φωτιά που είχε κάνει το γύρο του Διαδίκτυου),  οι τοπικές  εφημερίδες αναρωτιούνται:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γνωρίζουν άραγε οι γιοι της τις ταινίες που έχει γυρίσει; Ερώτημα ανόητο, μια και κυκλοφορούν ευρέως στο διαδίκτυο και ο καθένας μπορεί πληκτρολογώντας το όνομά της μπορεί να τις δει.

 Η Παμ με τους δυο γιους της και φίλο τους σε βραδυνή έξοδό τους στην «Αυστραλία.

Όταν μάλιστα οι γιοι της ο 17χρονος Brandon Thomas και ο 16χρονος Dylan Jagger είναι νέοι της εποχής .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας στο περιοδικό Elle που θα κυκλοφορήσει στα τα΄πελη Μαρτίου στα περίπτερα, η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς Baywatch παραδέχτηκε ότι τα παιδιά της γνωρίζουν πολύ καλά το παρελθόν της όσο και το πιπεράτο βίντεο που είχε γυρίσει με τον πρώην σύζυγό της ντράμερ Tommy Lee, το 1995 στη διάρκεια του «ταξιδιού του μέλιτος».

«Δεν γνωρίζω αν το έχουν δει, αλλά ξέρουν τα πάντα. Είναι κι αυτό το βλακώδες Ίντερνετ. Δεν καταλαβαίνω ν γιατί όλοι με ρωτούν γι’ αυτό», λέει.

Πηγή : Splash News Australia

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης