Όπως κάθε βδομάδα στο Acro στήθηκε ένα μεγάλο πάρτυ με τον Γιώργο Σαμπάνη που έκανε και πάλι ένα μοναδικό πρόγραμμα που περιέχει επιλογές από την Pop, Rock σκηνή μέχρι το ελαφρολαϊκό και έντεχνο λαϊκό. Μαζί του η εντυπωσιακή Τάμτα και η Κατερίνα Λιόλιου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Acro επέλεξαν για την διασκέδασή τους επώνυμοι από τον χώρο της Showbiz όπως η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του STAR, Κατερίνα Παπακωστοπούλου, ο διευθυντής του Ρυθμού 94,9 Αλέξης Καρακατσάνης με τις συνεργάτιδές του και η παραγωγός Μαρία Γεωργάκαινα που γιόρτασε τη γιορτή της. Επίσης, το παρόν έδωσαν και το συγκρότημα Rec, η Γιάννα Τερζή μαζί με την Σοφία Στρατή και την Στεφανία Ρίζου, η Βέρα Μπούφη και ο Δημήτρης Τσακούμης από την Cobalt.

Με αμείωτο παλμό κάθε Παρασκευή και Σάββατο στην σκηνή του ACRO στήνεται ένα μεγάλο πάρτι . Η αμεσότητα του Γιώργου Σαμπάνη, η ενέργεια της μοναδικής Τάμτα και η πρωτοεμφανιζόμενη Κατερίνα Λιόλιου σε συνδυασμό με τις μουσικές επιλογές του Dj Αντώνη Δημητριάδη, θα καθιστούν το ACRO Club ξανά σε μοναδικό προορισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Κων/νος Παλλάκας
ACRO Club
κάθε Παρασκευή & Σάββατο
Ιερά Οδός13
Τηλ: 2103417300

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης