Ήδη έχει ξεκινήσει να προβάλλεται στον Alpha το τρέιλερ του «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», όπου και βλέπουμε τα νέα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος στη σειρά.

«Την πρώτη χρονιά, γνωριστήκαμε. Ήταν έρωτας με την πρώτη ατάκα. Συναντηθήκαμε εντελώς στα ξαφνικά. Κι όμως, ήταν σαν να γνωριζόμασταν από καιρό. Τη δεύτερη χρονιά, αγαπηθήκαμε. Το πράγμα έγινε σοβαρό. Ζούμε πια μαζί. Και είναι υπέροχα! Την τρίτη χρονιά, είμαστε πια μια οικογένεια. Εμείς και η Μουρμούρα! Είναι οι δικοί μας άνθρωποι. Η Βούλα, ο Μηνάς, η Μαρίνα, ο Ηλίας, ο Νικήτας και η Στέλλα. Για τρίτη χρονιά, ζούμε από κοντά την καθημερινότητά τους. Την καθημερινότητά μας! Που, φέτος, θα είναι πιο γλυκιά και πιο ξεκαρδιστική από ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Στέλλα (Δανάη Επιθυμιάδη) δεν μπορεί να κάτσει σε μια μεριά, αγχώνεται για τη δουλειά της, είναι υπεύθυνη και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Ο Νικήτας (Γιάννης Τσιμιτσέλης) θέλει να αράζει, έχει τη δουλειά για παιχνίδι, δεν είναι καθόλου του προγράμματος και τα αφήνει όλα για την τελευταία στιγμή. Αυτή καχύποπτη, αυτός ευκολόπιστος, αυτή οργανωτική, αυτός όπου φυσάει ο άνεμος, αυτή δεν αντέχει τη μάνα της, αυτός δεν αντέχει χωρίς τη μάνα του.

Δείτε το trailer στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης