Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού με τίτλο «Παντρέψου με» και την καλοκαιρινή του περιοδεία με την Έλενα Παπαρίζου και τον Ησαΐα Ματιάμπα, συναντήσαμε τον Μύρωνα Στρατή και μιλήσαμε για όλα.

Διαβάστε παρακάτω τι λέει για τα επαγγελματικά του, τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί, τα προσωπικά του, τη δημοσιότητα και το σύμφωνο συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχεις βγάλει ένα καινούργιο κομμάτι με έναν τίτλο που, αν μη τι άλλο, «μένει» εύκολα στο μυαλό. «Παντρέψου με» λοιπόν… Πες μας δυο λόγια για αυτό το κομμάτι.

Είναι ένα «πονηρό» τραγούδι που βρίσκεται στο άλμπουμ «Βαθιές Αναπνοές» και που έγραψα με έναν πολύ συγκεκριμένο στόχο. Παραδέχομαι πως ήθελα να συγκινήσω τις γυναίκες, καθώς ήξερα πως θα τους αρέσει αυτός ο τίτλος. Σκέφτηκα πως τα περισσότερα τραγούδια μιλούν για χωρισμό, έλειπε όμως ένα που θα μιλά για έρωτα και γάμο. Ήθελα κατά κάποιον τρόπο να κάνω μία πρόταση γάμου μέσω ενός τραγουδιού.

Μήπως η σκέψη του να γράψεις κάτι τόσο γλυκό και ρομαντικό έχει να κάνει και με τη φάση της ζωής που διανύεις σήμερα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αλήθεια είναι πως όταν το έγραφα, χαμογελούσα, αλλά το «Παντρέψου με» δεν το έχω πει ακόμη σε καμία κοπέλα με την οποία είχα σχέση. Να σου πω και κάτι, ο γάμος δεν είναι νομίζω το φόρτε μου. Εγώ θέλω πάνω απ’ όλα να κάνω παιδιά και να είμαι καλά με τον άνθρωπό μου, μέχρι εκεί.

Φέτος το καλοκαίρι πού θα εμφανίζεσαι;

Φέτος το καλοκαίρι θα είμαι πάλι μαζί με τον Ησαΐα Ματιάμπα και είπαμε να πάρουμε μαζί κι ένα «νέο» κορίτσι να το βοηθήσουμε, ονομάζεται Έλενα Παπαρίζου (γέλια). Αυτό το διάστημα κάνουμε πρόβες και μαζί με την Έλενα και τον Ησαΐα για να περιοδεύσουμε σε όλη την Ελλάδα.

Πώς είναι η Έλενα Παπαρίζου ως συνεργάτιδα;

Η Έλενα Παπαρίζου είναι η πιο αντιστάρ σταρ που έχω γνωρίσει! Πολύ cool άτομο, τσαλακώνεται συνέχεια, αυτοσαρκάζεται και δεν θυμίζει καθόλου Ελληνίδα σταρ. Θα μπορούσαμε να κάνουμε και παρέα. Αισθάνθηκα άνετα από την αρχή μαζί της.

Ως καλλιτέχνης προτιμάς να εμφανίζεσαι σε μουσικές σκηνές και όχι σε μεγαλύτερους χώρους. Γιατί;

Απλά εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω αισθανθεί την άνεση να είμαι σε μία μεγάλη πίστα και να εμφανίζομαι 20 λεπτά και να φεύγω. Δεν μου έχει βγει μέχρι στιγμής να κάνω κάτι τέτοιο. Είμαι πολύ ευτυχισμένος να εμφανίζομαι με το δικό μου κοινό από κάτω και να κάνω πρόγραμμα τεσσάρων ωρών. Αν και αυτό απαιτεί πολύ μεγαλύτερη δουλειά και αποφέρει λιγότερα χρήματα, είναι όμως κάτι που με γεμίζει.

Αυτό που καταλαβαίνω από τα λεγόμενά σου είναι πως φοβάσαι λίγο να παίρνεις το ρίσκο επαγγελματικά.

Ναι, ξεκάθαρα, έχεις πέσει μέσα! Είμαι άνθρωπος που δεν τολμάει εύκολα να…

Διαβάστε τη συνέχεια στο Govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης