Εξαιτίας του σεξισμού έχασε τις εκλογές η Χίλαρι Κλίντον, σύμφωνα με την Μπάρμπρα Στράιζαντ, η οποία υποστήριξε την υποψηφιότητα της Χίλαρι για την προεδρία των ΗΠΑ.

«Οι γυναίκες εξακολουθούν να είναι τόσο υποτιμημένες. Ήταν απίστευτο το να παρακολουθείς τις τελευταίες εκλογές με την Χίλαρι, μία δυνατή, ισχυρή, μορφωμένη και έμπειρη γυναίκα να θεωρείται ως κάτι διαφορετικό, ως υπερβολικά ελιτίστικη ή υπερβολικά μορφωμένη», δήλωσε στην εκπομπή του Λέναρντ Λοπάτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι πολύ – πολύ περίεργο για μένα και έσπασε η κάρδια μου όταν έχασε, ξέρεις. Ο συνδυασμός της δύναμης και της γυναίκας ήταν πάντα ύποπτη. Οι ισχυρές γυναίκες ήταν πάντα ύποπτες… σ’ αυτή τη χώρα».

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας η Στράιζαντ αφιέρωσε από το χρόνο της σε πολλές εκδηλώσεις για την συγκέντρωση χρημάτων και συχνά εξέφραζε την αντίθεσή της με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Την Δευτέρα η Μπάρμπρα Στράιζαντ γιόρτασε τα 75α γενέθλιά της στο Μαλιμπού μαζί με την Σίντι Κρόφορντ, τον Ράντε Γκέρμπερ και τον Πιρς Μπρόσναν, αλλά και με τον Τζον Μάγιερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Δευτέρα, η εικόνα γιόρτασε τα 75α γενέθλιά της στο Malibu της Καλιφόρνια με την Cindy Crawford, τον Rande Gerber, τον Pierce Brosnan και, κατά περίεργο τρόπο, τον John Mayer στο Café Habana.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός θα δώσει τον Μάιο δύο συναυλίες με τραγούδια από την τελευταία της δουλειά με τίτλο «Encore: MoviePartners Sing Broadway».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης