Η Μπέττυ Μαγγίρα σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τις δύσκολες μέρες που περνάει η χώρα μας τα τελευταία 24ωρα με αφορμή το δημοψήφισμα και σχολίασε μεταξύ άλλων τη διχόνοια που επικρατεί.

«Αυτό είναι το χειρότερο. Οι Έλληνες σε ιστορικά γεγονότα και στο παρελθόν πολλές φορές διχαστήκαμε. Αντί να μείνουμε ενωμένοι, πάλι διχαζόμαστε. Κανείς δεν ξέρει τι θα φέρει το «ναι» και κυρίως το «όχι». Είναι άγνωστο. Αυτό με τρομάζει. Δεν μπορώ να πάω στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Δεν μπορώ, έχοντας παιδιά, να πάω κόντρα στο ρεύμα. Φοβάμαι. Εννοείται ότι έχω σκεφτεί πολλά πράγματα να κάνω» είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό «ΕΓΩ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παρουσιάστρια και performer ανήκει επίσης στους Έλληνες πολίτες που έτρεξαν πανικόβλητοι να βγάλουν λεφτά. «Έβγαλα 600 ευρώ, το όριο που σου δίνει η χρεωστική κάρτα. Πήγα στο σούπερ μάρκετ κανονικά, όπως κάνω κάθε βδομάδα, και πήρα λίγα μακαρόνια παραπάνω. Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη, να μην τρελαθώ, αλλά σκέφτομαι ότι έχω και παιδιά και αν αύριο- μεθαύριο γίνει κάτι χοντρό, δεν θα μπορώ να τα ταΐσω. Για τον εαυτό μου δεν με ενδιαφέρει, είμαι ένας μεγάλος άνθρωπος, ενήλικας, αντέχω ακόμα και να πεινάσω» ανέφερε.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης