Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσουν τα μουσικά σχήματα στις μεγαλύτερες πίστες της Αθήνας για την χειμερινή σεζόν 2014-2015.

Κορυφαία ονόματα Ελλήνων τραγουδιστών θα έχουν τον πρώτο λόγο την φετινή χρονιά, η οποία αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Πολλές από τις συνεργασίες μεταξύ των καλλιτεχνών ξεχωρίζουν, έχουν ήδη προκαλέσει συζητήσεις και θα τραβήξουν τα βλέμματα των Αθηναίων. Τα μπουζούκια αναμένεται να κερδίσουν και πάλι το στοίχημα της νυχτερινής διασκέδασης και να αποτελέσουν την πρώτη επιλογή στις προτιμήσεις του κοινού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναμφίβολα, τα μπουζούκια αποτελούν πραγματικό θεσμό εδώ και δεκαετίες και συνεχίζεται και σήμερα, παρά τις δυσκολίες που επιφέρει η οικονομική κρίση και η αλλαγή του τρόπου διασκέδασης. Εξακολουθούν να κεντρίζουν το ενδιαφέρον και είναι πλήρως προσαρμοσμένα στα σημεία των καιρών, χωρίς να χάνουν την αίγλη τους σε σύγκριση με το παρελθόν. Στις μέρες μας, υπάρχουν νυχτερινά κέντρα, τα οποία έχουν γράψει την δική τους ιστορία και λειτουργούν εδώ και πολλά χρόνια, φιλοξενώντας τα σπουδαιότερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού και καλλιτέχνες που έχουν αφήσει εποχή.

Οι μεγαλύτεροι, σίγουρα, θυμούνται την εποχή που ο κόσμος σχημάτιζε ουρές και συνωστιζόταν για να απολαύσει από κοντά τους αγαπημένους του καλλιτέχνες που μεσουρανούσαν τις δεκαετίες του ’70 και του ’80 και οι πίστες ήταν σημεία αναφοράς στην νυχτερινή Αθήνα του χθες. Σήμερα, το ελληνικό τραγούδι συνεχίζει να έχει τα πρωτεία και η στροφή του κόσμου προς αυτό είναι δεδομένη. Ειδικότερα την τελευταία δεκαετία το σύγχρονο λαϊκό και η ποπ μουσική έχουν αποκτήσει φανατικούς οπαδούς, ενώ έχουν αναδειχθεί νέοι καλλιτέχνες, οι οποίοι κρατούν μεγάλο μέρος των προγραμμάτων των νυχτερινών κέντρων. Στην ανάδειξη της νέας γενιάς τραγουδιστών, έχουν σαφώς συμβάλλει οι μουσικές εκπομπές και τα talent show που δέσποζαν στην ελληνική τηλεόραση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ερχόμενος χειμώνας, λοιπόν, προβλέπεται εντυπωσιακός. Τα νυχτερινά κέντρα αυξάνονται σε αριθμό, σε σχέση με την περσινή χρονιά και είναι σίγουρο ότι θα γεμίσουν ασφυκτικά, παρά την μείωση των ημερών λειτουργίας τους. Όλοι οι καλλιτέχνες που έχουν σημειώσει τεράστια εμπορική επιτυχία θα βρίσκονται σε κάποια από τις πίστες της Αθήνας, συνεπικουρούμενοι από νεό αίμα και νέα ταλέντα που θα κάνουν την διαφορά τα επόμενα χρόνια. Ας δούμε, όμως ποια θα είναι τα μπουζούκια και με ποιους θα είναι στελεχωμένα, υπενθυμίζοντας ότι η έναρξη των περισσότερων σχημάτων θα αρχίσει να γίνεται από τα μέσα Οκτωβρίου.

Στα νυχτερινά κέντρα του ομίλου Παπαθεοχάρη, θα δούμε και φέτος εντυπωσιακά πράγματα. Στο «Διογένης Studio», η σύμπραξη του Αντώνη Ρέμου με τον Γιάννη Ζουγανέλη θα ταράξει τα νερά της Αθηναϊκής νύχτας. Μαζί τους, ενδέχεται να είναι και η Μελίνα Ασλανίδου, με την οποία ο Αντώνης Ρέμος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη. Στο «Pantheon Theater» (πρώην Αθηνών Αρένα), πρωταγωνίστρια θα είναι η Άννα Βίσση, η οποία θα συμμετάσχει σε μια ροκ μουσικοθεατρική παράσταση, σκηνοθεσίας Γιάννη Κακλέα, με την ονομασία «Οι καμπάνες του Edelweiss».

Προχωρώντας προς το κέντρο της Αθήνας και στα μαγαζιά της λεωφόρου Βουλιαγμένης, ιδιοκτησίας του κυρίου Πολίτη, συναντάμε το «Club 22», στο οποίο για τρίτη σεζόν θα βρίσκεται ο Πάνος Κιάμος και θα έχει δίπλα του την Ελένη Χατζίδου και τον Stan. Η λεωφόρο Βουλιαγμένης, όμως, απέκτησε και ένα καινούργιο μαγαζί, το «Central 22» το οποίο θα φιλοξενήσει τον Γιώργο Τσαλίκη και τον Πάνο Καλίδη.

Στο Γκάζι, όπου χτυπάει η καρδιά της διασκέδασης, βρίσκονται τα περισσότερα μπουζούκια του ομίλου Μαρασούλη. Στο «Vox», θα ξανασυναντηθούν οι Χρήστος Μενιδιάτης και Γιώργος Γιαννιάς, έχοντας μαζί τους την Στέλλα Καλλή, ενώ στο «Tas stage» θα κυριαρχήσει η παρουσία της Νατάσας Θεοδωρίδου, η οποία θα πλαισιώνεται από τον Γιώργο Θεοφάνους. Στο νυχτερινό κέντρο «Ιερά Οδός» γίνονται ακόμα συζητήσεις για το σχήμα του χειμώνα. Έχει ακουστεί αρχικά το γυναικείο δίδυμο Πέγκυ Ζήνα – Καίτη Γαρμπή, μετέπειτα το όνομα του Γιάννη Πάριου, ενώ τελευταία οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τον Νότη Σφακιανάκη με την Πέγκυ Ζήνα. Στο «Acro» θα μας τραγουδά και πάλι ο Γιώργος Σαμπάνης, ενώ στο «Rex», το οποίο βρίσκεται στην οδό Πανεπιστημίου, ο Γιώργος Μαζωνάκης θα έχει τον ρόλο αφηγητή στην παράσταση «Rocky Horror Show»

Στο «Teatro Music Hall», στην Καλλιθέα, ενώνουν τις φωνές τους ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Πάολα και ο Παντελής Παντελίδης, ενώ στο «Βοτανικός» έχουν ήδη ξεκινήσει εμφανίσεις ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Αντύπας και η Ελεάννα Παπαϊωάννου. Στο «Frangelico» συνεχίζει ο Χρήστος Χολίδης, παρέα με τον Σταμάτη Γονίδη, ενώ στο «Caramela» έχουμε το κλασσικό δίδυμο του Κυριάκου Κυανού με τον Σάκη Αρσενίου, με την προσθήκη του Δημήτρη Καραδήμου και της Ειρήνης Μερκούρη. Στο «Fever» δεσπόζει η συνεργασία του Νίκου Οικονομόπουλου και της Δέσποινας Βανδή, ενώ στο «Κέντρο Αθηνών» επιστρέφει ο Νίκος Βέρτης, έχοντας δίπλα του την Ελένη Φουρέιρα.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Κέντρο Αθηνών όπως ημερομηνία έναρξης, ημέρες λειτουργίας, τιμές φιάλης και τηλέφωνα κρατήσεων, επισκεφθείτε την σελίδα Κέντρο Αθηνών

Στο «Φωταέριο» είχε αρχικά επέλθει συμφωνία με τον Νότη Σφακιανάκη, ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι θα οριστικοποιηθεί. Στο «Έναστρον», συναντιούνται δύο τεράστιοι τραγουδιστές, ο Βασίλης Καρράς και ο Στέλιος Ρόκκος. Μαζί τους θα είναι η Αμαρυλλίς, αλλά και ο εξαιρετικός Τάκης Ζαχαράτος. Στην «Ακτή Πειραιώς», θα εμφανίζεται ο εκκεντρικός Τζίμης Πανούσης, ενώ στο Ποσειδώνιο ξεκίνησαν ήδη οι Κωνσταντίνος Αργυρός, Κώστας Μαρτάκης, Χριστίνα Σάλτη και Θωμαίς Απέργη. Στα βόρεια της Αθήνας, θα έχουμε τον Χάρη Κωστόπουλο με την Σάσα Μπάστα στο Εμπατή North, τον απόλυτο διασκεδαστή Τόνι Σφήνο στο Gotham city, ενώ στο Norrum θα είναι ο Θάνος Πετρέλης με τον Ανδρέα Στάμο.

Περισσότερες πληροφορίες για το Gotham city όπως ημερομηνία έναρξης, ημέρες λειτουργίας, τιμές φιάλης και τηλέφωνα κρατήσεων, μπορείτε να βρείτε στη σελίδα Gotham city…

Συνοπτικά, τα μπουζούκια της Αθήνας και τα σχήματα τα οποία θα εμφανιστούν σε αυτά τον χειμώνα 2014-2015 είναι:

– Teatro Music Hall / Μαζωνάκης – Πάολα – Παντελίδης
– Βοτανικός / Μακρόπουλος – Αντύπας – Παπαϊωάννου
– Διογένης studio / Ρέμος Ζουγανέλης
– Ποσειδώνιο / Αργυρός – Μαρτάκης – Σάλτη – Απέργη
– Εμπατή North / Κωστόπουλος – Μπάστα
– Caramela / Κυανός – Αρσενίου – Καραδήμος – Μερκούρη
– Frangelico / Χολίδης – Γονίδης
– Fever / Οικονομόπουλος – Βανδή – Boys and Noise
– Club 22 / Κιάμος – Χατζίδου – Stan
– Vox / Μενιδιάτης – Γιαννιάς – Κάλλη
– Ιερά Οδός / Ζήνα – Γαρμπη (δεν έχει οριστικοποιηθεί)
– Κέντρο Αθηνών / Βέρτης – Φουρέιρα
– Φωταέριο / Σφακιανάκης – Vegas
– Έναστρον / Καρράς – Ρόκκος – Αμαρυλλίς
– Gotham City / Τόνι Σφήνος
– Pantheon Theater /Άννα Βίσση
– Central 22 / Τσαλίκης – Καλίδης
– Tas stage / Νατάσσα Θεοδωρίδου
– Acro / Γιώργος Σαμπάνης
– Rex / Γιώργος Μαζωνάκης
– Norrum / Θάνος Πετρέλης
– Ακτή Πειραιώς / Τζίμης Πανούσης

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλα τα νυχτερινά σχήματα και μπουζούκια για τον χειμώνα 2014 – 2015, επισκεφθείτε την σελίδα www.kratisinow.gr και ενημερωθείτε για τιμες , ημερομηνίες έναρξης καθώς και τηλέφωνα κρατήσεων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης