Ο γοητευτικός ηθοποιός Μπράντλεϊ Κούπερ μίλησε τηλεφωνικώς στην εκπομπή America’s Today και δήλωσε κατενθουσιασμένος με την τιμή που του έκανε η Ακαδημία να τον προτείνει για Όσκαρ. Ωστόσο, φάνηκε να εκπλήσσεται που η ταινία του Μπεν Άφλεκ δεν του χάρισε μια υποψηφιότητα είτε ως καλύτερου σκηνοθέτη είτε ως καλύτερου ηθοποιού, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Πρέπει να πω κάτι ακόμη: ο Μπεν Άφλεκ αδικήθηκε».

Το πολιτικό δράμα Argo, που εκτυλίσσεται τη δεκαετία του ’70, γρήγορα κέρδισε τις εντυπώσεις και κατάφερε να συγκεντρώσει επτά υποψηφιότητες για Όσκαρ. Ο Άφλεκ, ως δημιουργός και πρωταγωνιστής του φιλμ, ήταν ανάμεσα σε εκείνους που προτάθηκαν για βραβείο BAFTA. Δεν είχε την ίδια τύχη ωστόσο και με την Ακαδημία, οπότε δε θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει το πολυπόθητο αγαλματίδιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι τρελό. Και μόνο που θα βρεθώ στην ίδια αίθουσα με τον Ντάνιελ Ντέι Λούις και θα τον βλέπω μπροστά μου… νιώθω συγκινημένος. Ελπίζω να μη με διώξουν από την αίθουσα επειδή μπήκα… λαθραία» δήλωσε αστειευόμενος ο ηθοποιός για τη μεγάλη του επιτυχία.

Επιμέλεια: Φιλίππα Κριτσογιαννάκη
Πηγή: ELLE Greece

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης