Για το ρόλο της στο «Rocky Horror Show» που έκανε εντύπωση σε όλους μίλησε η Νάντια Μπουλέ σε πρόσφατη συνέντευξή της αλλά και για την τηλεόραση.

 «Έκανε εντύπωση σε πολλούς από όσους με είδαν πρώτη φορά στη σκηνή, καθώς είχαν μια άλλη εικόνα για μένα λόγω της τηλεόρασης. Δυστυχώς, είναι ένα σκληρό μέσο, που τις περισσότερες φορές σού “φοράει” μια εικόνα. Πέρασα μια περίοδο στην τηλεόραση που ζορίστηκα πολύ ψυχολογικά. Το συναισθηματικό κλείδωμα που είχα αφορούσε κυρίως την προσωπική μου ζωή, γιατί με τα επαγγελματικά μου βήματα αισθανόμουν μια χαρά. Ήταν, όμως, τέτοιες οι συγκυρίες που εστίαζαν όλοι μόνο στα προσωπικά μου, με αποτέλεσμα να κλείνομαι όλο και περισσότερο. Αυτό το κομμάτι το απενοχοποίησα μέσα από το θέατρο – και αυτό έγινε σταδιακά. Με βοήθησε το γεγονός πως δούλεψα με ανθρώπους από το θέατρο, οι ηθοποιοί ανήκουν σε ένα διαφορετικό κόσμο, με άλλη κουλτούρα, αντιμετωπίζουν τα πράγματα με πιο ανθρώπινη και ουσιαστική ματιά, ενώ μέσα από τους ρόλους μου ανακάλυψα πράγματα που με έκαναν καλύτερο άνθρωπο» αποκάλυψε η Νάντια στο περιοδικό People.

Όσο για το αν έχει βάλει τελεία στη σχέση της με την τηλεόραση, απάντησε: 
«Όχι, ο τηλεοπτικός χώρος δεν έχει κλείσει για μένα. Συνειδητά δεν είπα “ναι” σε ορισμένες προτάσεις ή κάποιες άλλες που είδα δεν προχώρησαν εξαιτίας της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στην τηλεόραση. Αφενός έριξα όλο το βάρος μου στα μιούζικαλ και αφετέρου θα ήθελα να κάνω κάτι που να με εκφράζει πραγματικά. Αγαπώ την τηλεόραση και δεν γύρισα την πλάτη μου ποτέ σε αυτήν. Ένα χρόνο που απέχω δεν θεωρώ πως είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα. Μου έχουν λείψει κάποιοι άνθρωποι, αλλά υπάρχουν κι άλλοι που δεν μου έχουν λείψει καθόλου. Παίρνοντας απόσταση συνειδητοποίησα πως έχει μια πολύ σκληρή πλευρά και ανθρώπους που, λόγω της έντονης ενασχόλησης τους με το μέσο, έχουν χάσει το ανθρώπινο κομμάτι τους. Αυτό δεν το θέλω για μένα. Πέφτουν κάποιες φορές συνειδητά να σε φάνε, είναι κάτι που βίωσα στο παρελθόν και δεν μου άρεσε καθόλου».

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης