Σε μια από τις σπάνιες -λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων- εξόδους της, η Ναταλία Γερμανού επισκέφθηκε το βράδυ της Παρασκευής με φιλική της παρέα το νυχτερινό κέντρο «Άνοδος», όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Ηλίας Βρεττός και η Μαριάντα Πιερίδη.

Η παρουσιάστρια του Alpha έφτασε στο μαγαζί της Πειραιώς λίγα λεπτά πριν από τη 01.00. Μετά την εμφάνιση της Μαριάντας Πιερίδη, στη σκηνή βγήκε ο Ηλίας Βρεττός, ο οποίος, αφού πρώτα καλωσόρισε τον κόσμο, απευθύνθηκε αμέσως στη Ναταλία Γερμανού, λέγοντας ότι τον τιμά με την παρουσία της, καθώς «είναι από τις σπάνιες νυχτερινές εμφανίσεις της, λόγω της εκπομπής», της φίλησε το χέρι και ξεκίνησε το πρόγραμμά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην παρέα της Ναταλίας προστέθηκαν αργότερα ο Παναγιώτης Μπουγιούρης αλλά και ο Ηλίας Πανταζόπουλος, οι οποίοι αποχώρησαν τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το κλίμα ανάμεσα στη Ναταλία Γερμανού και στον Ηλία Βρεττό ήταν εγκάρδιο και πολύ φιλικό, ενώ αμφότεροι ήταν διαχυτικοί καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Η Ναταλία Γερμανού και ο Ηλίας Βρεττός πέρασαν, μάλιστα, και λίγο χρόνο μόνοι τους, όσο εκείνος ήταν στο καμαρίνι του και προετοιμαζόταν να βγει ξανά στην πίστα του νυχτερινού κέντρου για το δεύτερο μέρος του προγράμματος.

Πηγή: yupiii

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης