Μία νέα μόδα βρίσκεται σε έξαρση τις τελευταίες ημέρες, η οποία διαδίδεται σαν… ιός σε όλη τη γη μέσα από τα social media. Γόνοι εύπορων οικογενειών εγκαταλείπουν τις εστίες τους σε ανατολικές ΗΠΑ και Βρετανία, όπου το κρύο είναι τσουχτερό και μεταβαίνουν για διακοπές σε πολυτελή θέρετρα. Οι ίδιοι δεν παραλείπουν να μοιράζονται με τους φίλους τους -και όχι μόνο- μέσω διαδικτύου τις μοναδικές τους εμπειρίες, προκαλώντας… ζηλόφθονα αισθήματα και σωρεία σχολίων.

Μέσω Instagram οι… τυχεροί νέοι αυτού του κόσμου εμφανίζονται άλλοτε να επιβιβάζονται στα ιδιωτικά τους τζετ, άλλοτε να οδηγούν τα πανάκριβά τους αυτοκίνητα και στη συνέχεια να ταξιδεύουν σε μέρη… εξωτικά, απολαμβάνοντας τις πολυτέλειες που παρέχουν τα εκάστοτε θέρετρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο εμφανίζονται νεαροί να κάνουν τις βουτιές τους στην τεράστια πισίνα που βρίσκεται στην κορυφή του Palm Casino Hotel στο Las Vegas. Ένας άλλος νεαρός προχωρά ανάμεσα σε κατακόκκινες Φεράρι και δηλώνει «κακομαθημένος εκ πεποιθήσεως».

Η συνέχεια… παρακάτω:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης