Χρόνια μετά το τέλος του γάμου τους, και μετά από ένα επεισοδιακό διαζύγιο, δεν φαίνεται να έχουν ηρεμήσει τα «πνεύματα» του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ. Ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του στο ΟΚ, ανοίγει εκ νέου τον ασκό του αιόλου, της σχέσης του με την πρώην σύζυγό του, που πρόσφατα τον «κατηγόρησε» δημοσίως ότι εκείνη για πολλά χρόνια σήκωνε στις «πλάτες» της τα βάρη της οικογένειάς τους, με τον ίδιο να είναι απών.

Υπάρχει περίπτωση να οδηγηθείτε στα δικαστήρια;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ποτέ κανείς δεν ξέρει. Είναι κάτι που το απεύχομαι,ποτέ δεν το επιδίωξα και που αν συμβεί,δυστυχώς θα έχει αποδέκτες τα παιδιά. Είναι κάτι που θα ήθελα να αποφύγω. Αλλά πολλές φορές όσο και αν προσπαθείς να αποφύγεις κάποια πράγματα,αυτά έρχονται και σε βρίσκουν. Δεν είμαι μέντιουμ για να ξέρω τι θα γίνει τελικά,αλλά αν φτάσουμε σε αυτό το σημείο, θα το αντιμετωπίσω.κάνοντας ότι περνάει από το χέρι μου για α μην ταλαιπωρηθούν ψυχικά και πρακτικά τα παιδιά».

Ποιες είναι οι σχέσεις σας τώρα;

«Καθαρά τυπικές. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η πρώην σύζυγός μου και μητέρα των παιδιών μου να έχει καλή σχέση μαζί τους, όπως αντίστοιχα και εκείνα με εμένα. Αυτό είναι που μετράει. Και δεν είναι κάτι που το λέω εγώ. Μου το έχουν πει οι κόρες μου. Από την στιγμή που τα ίδια τους τα λόγια ήταν «αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ότι έχουμε καλή σχέση με τον πατέρα και τη μητέρα μας», το έχω κρατήσει και οφείλουμε να το σεβαστούμε και οι δυο μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Εύη δήλωσε ότι οι σχέσεις σας είναι τυπικές και πολιτισμένες, έτσι είναι;

«Αν λάβουμε υπόψη μας ότι διανύουμε μία περίοδο πολιτισμικής κρίσης, τότε ναι, είναι και πολιτισμένες».

Σε τελευταία συνέντευξή της η Εύη Αδάμ δήλωσε ότι πολλές φορές χρειάστηκε να «βάλει πλάτες» όσο αντιμετώπιζες διάφορα θέματα.

«Θα σου επαναλάβω και πάλι ότι σημασία δεν έχει τι κάθομαι και λέω εγώ ή πρώην σύζυγός μου δεξιά και αριστερά σε συνεντεύξεις που μπορεί να δίνουμε κατά καιρούς προσπαθώντας να δημιουργήσουμε εντυπώσεις, αλλά μόνο τι πιστεύουν τα παιδιά μας και τι εντυπώσεις έχουν από όλη αυτή την κατάσταση. Να καθόμαστε εμείς να λέμε ποιος έχει «βάλει πλάτες» ή ποιος έχει στηρίξει ή ποιος δεν έχει στηρίξει ή ποιος είναι πανταχού παρών και τα πάντα πληρών ή να προσπαθούμε, εντέλει, να διασύρουμε ο ένας τον άλλον δημοσίως σε κάθε ευκαιρία που μας δίνεται. Είναι σαν να μην καταλαβαίνουμε ακριβώς τι εννοεί ο Καβάφης στο ποίημά του Όσο μπορείς».   

Πηγή:govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης