Νέο «λαβράκι» ξετρύπωσε το βράδυ της Τετάρτης το ΣΔΟΕ, καθώς σε συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου στην Αλεξανδρούπολη σε αθλητικό στάδιο, βρέθηκαν 1.000 αθεώρητα εισιτήρια με αποτέλεσμα ο πρόεδρος του αθλητικού σωματείου που διοργάνωσε την συναυλία να οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

Ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ Στέλιος Στασινόπουλος ανέφερε πως εντοπίστηκαν 1.000 «μαϊμού» – αθεώρητα εισιτήρια και 1.500 εισιτήρια σφραγισμένα από την Εφορία. Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί ο πρόεδρος της ομάδας που διοργάνωσε την συναυλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι στιγμής δεν προκύπτουν ευθύνες σε βάρος του τραγουδιστή ωστόσο ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ δήλωσε πως θα ελεγχθούν όλα τα συμφωνητικά.

H απάντηση του Πλούταρχου

«Επιχειρείται από ορισμένους κύκλους ο διασυρμός μου για φερόμενη φοροδιαφυγή, από σχετική διοργανωθείσα εκδήλωση από αθλητικό σωματείο στην Αλεξανδρούπολη, στην οποίαν εμφανίστηκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την παρούσα σας δηλώνω ότι καμία απολύτως σχέση δεν έχω με την φερόμενη πράξη της φοροδιαφυγής. Ήμουν καθ’ όλα νόμιμος, σεβόμενος πλήρως τους νόμους της Πολιτείας μας και δεν πρόκειται να ανεχθώ οποιοδήποτε διασυρμό και αναφορά του ονόματός μου.

Επιφυλάσσομαι κάθε νομίμου δικαιώματός μου, για ενδεχόμενη σπίλωση του ονόματός μου από οποιοδήποτε κύκλο επιχειρηθεί».

Με πληροφορίες από το thrakitoday.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης