Για άλλη μια χρονιά τα νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας έβαλαν από νωρίς πολύ ψηλά τον πήχη με αποτέλεσμα το θέαμα που παρουσιάζουν στο κοινό να είναι άκρως εντυπωσιακό. Φυσικά, τις εντυπώσεις έχουν κλέψει οι μεγάλες συνεργασίες όμως σε κάθε γωνιά της πόλης έχουν βρεθεί μαγαζιά που μονοπωλούν το ενδιαφέρον με τα προσεγμένα προγράμματά τους.

Τα περισσότερα συνεχίζουν δυναμικά και το 2017 και το kratisi now φρόντισε να κάνει πιο εύκολη την αναζήτηση για την νυχτερινή σας διασκέδαση με την νέα, άκρως λειτουργική, εφαρμογή του. Κατεβάζοντας στο κινητό την εφαρμογή kratisinow APP σας δίνεται η ευκαιρία να ενημερώνεστε άμεσα για το τι ακριβώς συμβαίνει στα νυχτερινά μαγαζιά της πόλης αλλά και να κάνετε απ’ ευθείας την κράτησή σας στο μαγαζί της επιλογής σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



-LIVE STAGES –

ANODOS LIVE STAGE – ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

Το ANODOS LIVE STAGE από το ξεκίνημα του νέου έτους έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό του για τις επερχόμενες συνεργασίες του. Η πρώτη που έγινε γνωστή είναι αυτή με την Ελεονώρα Ζουγανέλη τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Η πρεμιέρα είναι το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου και η αγαπημένη τραγουδίστρια θα βρεθεί στη μουσική σκηνή για 4 Σάββατα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ – ΚΑΛΙΔΗΣ ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ ΝΑΖΗΣ
Μια ευχαριστη έκπληξη θα έχουν όλοι οι μουσικόφιλοι στα Βόρεια Προάστεια μέτα απο τον νέο σχήμα που αναμένεται να ξεκινήσει . Αυτοκινηση Καλίδης Καραδήμος Νάζης απο τις 10 Φεβρουαρίου.
 
ACRO – ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ
Για άλλη μια χρονιά ο Γιώργος Σαμπάνης έχει φέρει το ACRO στις κορυφαίες επιλογές προτίμησης του κοινού. Άλλωστε δεν είναι τυχαία η συνεχής παρουσία του στον συγκεκριμένο χώρο τα τελευταία 4 χρόνια. Μαζί του η Μαλού και η Demy που συμπληρώνουν ένα εκπληκτικό σχήμα.

4711 – ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΧΟΙΝΑΣ

Τα πάνω κάτω συνεχίζει να φέρνει στη νυχτερινή διασκέδαση ο Διονύσης Σχοινάς από το μόνιμο στέκι του τα τελευταία χρόνια, το 4711 σχοινας μαγαζι . Για Πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το μαγαζί κατακλύζεται από κόσμο προκειμένου να απολαύσει το μοναδικό του πρόγραμμα.

BOX – ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά BOX CLUB ATHENS και ΜΕΛΙΣΣΕΣ συνεχίζουν να αποτελούν μια από τις ιδανικότερες επιλογές εξόδου. Στην παρέα τους, την φετινή σεζόν έχουν προστεθεί η JOSEPHIN και ο DJYOUNG.

HOTEL ΕΡΜΟΥ – ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ

Σε όποιο χώρο κι αν εμφανιστεί η Άννα Βίσση δεν πέφτει καρφίτσα. Αυτό ακριβώς συμβαίνει από την περασμένη σεζόν και στο HOTEL EΡΜΟΥ. Η αγαπημένη τραγουδίστρια συνεχίζει και φέτος τις εμφανίσεις της κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

VERTU –  ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ

Με τον Ηλία Βρεττό στο τιμόνι του, το VERTU έκανε την πιο δυνατή αρχή του στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης, πριν από λίγες εβδομάδες. Τα πρώτα δείγματα γραφής είναι άκρως εντυπωσιακά για το νέο στέκι της παραλιακής.

CABARET – ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Μια νέα πρόκληση για την Έλλη Κοκκίνου ήταν οι εμφανίσεις στης στο CABARET τη φετινή σεζόν. Ο συνδυασμός της με τον Λούκα Γιώρκα είναι άκρως επιτυχημένος και οι 2 τους συνεχίζουν την εκπληκτική τους πορεία.

-ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΙΣΤΕΣ-

TEATRO – ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ – ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ

Μια από τις πιο σπουδαίες συνεργασίες που είδαμε τα τελευταία χρόνια έκανε φέτος το TEATRO με τον Βασίλη Καρρά και τον Νότη Σφακιανάκη σε ένα μοναδικό πρόγραμμα. Οι εμφανίσεις του λαϊκού διδύμου συνεχίζονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

FANTASIA – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ – ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ – ΠΕΤΡΟΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ

Η καλοκαιρινή συνεργασία του Κωνσταντίνου Αργυρού με την Ελένη Φουρέιρα στο FANTASIA ήταν άκρως επιτυχημένη, με τους 2 τους να έχουν τρομερή χημεία. Έτσι συνεχίζουν και τη χειμερινή σεζόν στον ίδιο χώρο με ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία μέχρι την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου
 
ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ – ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ – ΠΑΟΛΑ

Η Πάολα αποχωρίστηκε μετά από αρκετά χρόνια το αγαπημένο της TEATRO χάριν μιας σπουδαίας συνεργασίας, αυτή με τον Σάκη Ρουβά στην σκηνή του Κέντρου Αθηνών. Οι 2 καλλιτέχνες συναντιούνται για πρώτη φορά επί σκηνής έχοντας δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα για όλα τα γούστα με το πρόγραμμα να ανμένεται να συνεχιστεί μέχρι 18 Φεβρουαρίου

FEVER – ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ – ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ

Για άλλη μια χρονιά FEVER και Νίκος Οικονομόπουλος συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία που έχουν εδώ και αρκετά χρόνια. Τη φετινή σεζόν, στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου βρίσκεται ο Στέλιος Ρόκκος σε μια άκρως ενδιαφέρουσα μουσική σύμπραξη μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ – ΠΕΓΓΥ ΖΗΝΑ

Μετά από αρκετά χρόνια ο Γιάννης Πλούταρχος κάνει μια σπουδαία συνεργασία έχοντας πλάι του ένα όνομα ισάξιο με το δικό του, την Πέγγυ Ζήνα. Το αχτύπητο δίδυμο συνεχίζει την φοβερή του πορεία στη νυχτερινή Αθήνα κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

ΥΤΟΝ – ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ

Ο Νίκος Βέρτης από πολύ νωρίς την φετινή σεζόν μας είχε ενημερώσει για το νέο νυχτερινό κέντρο το οποίο θα εγκαινίαζε όμως οι λεπτομέρειες είχαν μείνει κρυφές μέχρι και λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα. Τελικά ο αγαπημένος καλλιτέχνης έκανε την εμφάνισή του στα μέσα Νοεμβρίου, στο νυχτερινό κέντρο ΥΤΟΝ στο οποίο συνεχίζει ακάθεκτος και τη νέα χρονιά.

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ – ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ

Δύο βαριά ονόματα της ιστορίας του ελληνικού τραγουδιού κάνουν την κοινή τους εμφάνιση φέτος στη σκηνή της Ιεράς Οδού. Ο Γιάννης Πάριος και η Ελένη Βιτάλη μας ταξιδεύουν με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους σε μια συνεργασία έκπληξη που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη μας για πολλά χρόνια.

CLUB 22 –ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ – ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ

Μπορεί το CLUB 22 να μας αποχαιρέτησε το τριήμερο των Φώτων όμως πολύ σύντομα θα βρίσκεται και πάλι
ενεργά στον μουσικό χάρτη της πρωτεύουσας. Το αν θα βρίσκονται και πάλι στην πίστα του ο Πάνος Κιάμος και ο Νίκος Κουρκούλης παραμένει άγνωστο.

ΕΝΑΣΤΡΟΝ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ

Ο Γιώργος Μαζωνάκης συνεχίζει τις ανατρεπτικές του εμφανίσεις στον ΕΝΑΣΤΡΟΝ με ένα από τα πιο εντυπωσιακά προγράμματα της πόλης.

ΦΩΤΑΕΡΙΟ – ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ – ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ

Ένα από τα πιο λαϊκά σχήματα συνθέτουν στο ΦΩΤΑΕΡΙΟ η Νατάσα Θεοωδορίδου με τον Χρήστο Μενιδιάτη. Οι 2 καλλιτέχνες γνωρίζουν την απόλυτη επιτυχία και οι εμφανίσεις τους θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος της σεζόν.

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ – ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ

Το πιο hot όνομα της φετινής σεζόν αποτελεί ο Μάκης Δημάκης. Ο τραγουδιστής έχει ξεσηκώσει για τα καλά το αθηναϊκό κοινό με ένα πρόγραμμα φωτιά που αναστατώνει ολόκληρο τον ΒΟΤΑΝΙΚΟ.

Βοτανικός Δημάκης 2017

 211-7707570

-ΠΙΣΤΕΣ-

CARAMELA – ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ – ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΑΝΟΣ – ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΛΕΤΣΑ – KNOCK OUT

To CARAMELA αποτελεί διαχρονικά ένα από τα πιο επιτυχημένα νυχτερινά κέντρα της Λεωφόρου Συγγρού. Φέτος έχοντας και πάλι στα ηνία του τον Γιώργο Τσαλίκη και ένα δυναμικό team να τον πλαισιώνει, διανύει μια εκπληκτική χρονιά.

FRANGELICO – ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ – ΣΑΚΗΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ

Ο Νίκος Μακρόπουλος συνεχίζει να βάζει φωτιά στην πίστα του FRANGELICO έχοντας άξιους συμπαραστάτες στο πλευρό του την εκρηκτική Αγγελική Ηλιάδη και τον Σάκη Αρσενίου.

ΚΟΜΒΟΣ LIVE – ΘΕΜΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ – ΑΛΕΚΟΣ ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Το πιο γνήσιο λαϊκό πρόγραμμα παρουσιάζεται φέτος στο ΚΟΜΒΟΣ LIVE όπου Θέμης Αδαμαντίδης και Αλέκος Ζαζόπουλος ενώνουν τις δυνάμεις τους επί σκηνής μαγνητίζοντας τα βλέμματα του μουσικόφιλου κοινού.

VIP ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ – ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ – ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΙΝΤΑΤΟΣ – ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΛΑΝΤΖΗ – ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΑΚΑ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΛΙΝΑ ΝΙΑΡΟΥ

Το VIP ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ για ακόμη μια χρονιά έχει συλλέξει τις καλύτερες φωνές φτιάχνοντας ένα πολύ όμορφο πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες. Το 2017 συνεχίζει δυναμικά έχοντας στο τιμόνι του τον Τριαντάφυλλο.

CLUB

Το Ακάνθους συνεχίζει για ακόμη μια χρονιά να κερδίζει το νεανικό κοινό της Αθήνας αποτελώντας την καλύτερη επιλογή διασκέδασης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης