Το «Νomads» ή αλλιώς «Νομάδες» είναι το νέο πολυαναμενόμενο ριάλιτι επιβίωσης που θα προβάλλεται από τον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μέχρις στιγμής πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί ότι θα συμμετάσχουν, παρόλα αυτά κανένας δεν έχει υπογράψει ακόμα συμβόλαιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την Espresso, ο Γιώργος Μαυρίδης αποδέχθηκε τελικά την πρόταση του ANT1 και θα βρεθεί εντός παιχνιδιού. Δύο ακόμα ονόματα που φαίνεται να έκλεισαν συμφωνία με τον κανάλι του Αμαρουσίου είναι αυτά της Ιωάννας Πηλιχού και της Αποστολίας Ζώη.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως έτοιμοι να δώσουν τα χέρια με την παραγωγή του Nomads είναι ο Θάνος Πετρέλης, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, αλλά και η γνωστή fashion blogger Έλενα Γαλύφα.

Το τελευταίο διάστημα έχει γίνει επίσης γνωστό πως ο Διονύσης Αλέρτας θα είναι ένας ακόμα συμμετέχων στο reality του ANT1, όπως επίσης και ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, το δημοσίευμα της εφημερίδας κάνει λόγο για επιμονή του ANT1 στο πρόσωπο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, χωρίς όμως να έχουν αποφασίσει κάτι σχετικά με το πρόσωπό της.

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης