Μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης έδωσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου στο περιοδικό You και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εκπομπή που παρουσιάζει στο Mega, τα «Καλημερούδια», για το αν έχει αδικηθεί από τα σχόλια που ακούγονται για εκείνη και την εκπομπή ενώ αποκάλυψε ποιος της αρνήθηκε να πάει ως καλεσμένος της.

– Σου αρέσει το πρωινό τελικά;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ναι μου αρέσει πάρα πολύ και αισθάνομαι ότι μου ταιριάζει! Κυρίως η τρίωρη ζωντανή επικοινωνία με τον κόσμο. Και επειδή με ρωτάνε συχνά αν με επηρεάζουν τα νούμερα, την ώρα εκείνη δεν με απασχολεί τίποτα και σ’ αυτό ίσως να φταίει το ότι εμείς οι ηθοποιοί είμαστε εκπαιδευμένοι. Περνάω ωραία και το κάνω με κέφι.»

Θεωρείς τον εαυτό σου αδικημένο από τους συναδέλφους-παρουσιαστές, τηλεκριτικούς, δημοσιογράφους, από την AGB;

«Τα νούμερα τηλεθέασης δεν τα παίρνω προσωπικά, ακόμα κι αν κάναμε 40άρια. Την εκπομπή δεν τη κάνω μόνη μου. Είναι η ομάδα μπροστά από τις κάμερες, η ομάδα πίσω. Σε μια εκπομπή παίζουν πολλά ρόλο, από τα σκηνικά, τα φώτα, μέχρι τον κόσμο, τα θέματα, τους δημοσιογράφους. Νομίζω ότι κανείς δεν πρέπει να παίρνει προσωπικά είτε την αποτυχία είτε την επιτυχία. Ειδικά αν δεν κάνεις one man show. Δεν θεωρώ ότι έχω αδικηθεί. Θεωρώ ότι η εκπομπή δεν κάνει τα νούμερα που της αξίζουν, γιατί είναι πολύ καλή και από άποψη θεματολογίας και επικαιρότητας και καλεσμένων και συζητήσεων και κεφιού. Κι επειδή πιστεύω ότι είναι καλύτερη η εκπομπή από τα νούμερα που κάνει, θεωρώ ότι είναι αναπόφευκτο, κάποια στιγμή, να φτάσουμε αυτά που μας αξίζουν. Γι’ αυτό και δεν απογοητεύομαι.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Θεωρείς ότι κάποια πράγματα μπορεί να μην τα χειρίστηκες σωστά;

«Εγώ προσπαθώ μέρα με τη μέρα να εκπαιδεύομαι όλο και περισσότερο γιατί όντως είναι κάτι που κάνω για πρώτη φορά. Τώρα αν θα μπορούσα να είχα κάνει διαφορετικά κάποια πράγματα, είναι δεδομένο. Όταν κάποιος ξεκινά κάτι, το ψάχνει, το μαθαίνει εμπειρικά, εκπαιδεύεται, γίνονται πράγματα που μας δείχνουν και μας μαθαίνουν. Εννοείται ότι είναι μια διαδικασία που δεν τελειώνει – και δεν θα τελειώσει κιόλας. Ούτε μέχρι το τέλος της σεζόν, ούτε γενικά.»

– Έχεις πάρει τηλέφωνο για να έρθει κάποιος στην εκπομπή;

«Τον Πέτρο Κωστόπουλο, ο οποίος αρνήθηκε. Δεν το πήρα προσωπικά γιατί ξέρω ότι θα έρθει κάποια στιγμή. Απλώς τότε δεν είχε κάτι καινούργιο να πει. Από την άλλη, υπάρχουν πολλοί που έχουν δώσει το παρών χάρη σ΄εμένα όπως ο Παντελής Παντελίδης.»

Πηγή:govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης