Για όλα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για την εκπομπή της «Καλημερούδια» στο Mega μίλησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Μεταξύ άλλων μιλάει και για τους αντιπάλους της, Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά.

«Προσωπικά, δεν το βλέπω σαν μάχη, γιατί οι συγκεκριμένοι άνθρωποι κάνουν πρωινό έξι χρόνια. Εμείς τώρα ξεκινήσαμε. Εκ των πραγμάτων, θέλουμε το χρόνο μας για να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε και να δέσει η εκπομπή. Θα ήταν αφελές να μπω στη διαδικασία της μάχης με το “καλημέρα” σας απέναντι σε ανθρώπους που κάνουν αυτή τη δουλειά πολλά χρόνια» είπε η Ντορέττα στο People.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όταν πάω να κάνω μια δουλειά, δεν κάθομαι να σκεφτώ τι έχει γίνει πριν, ποιος ήρθε και ποιος έφυγε. Όταν δέχτηκα να κάνω το πρωινό, δεν είχα και ούτε έχω στο μυαλό μου πως θα το κάνω για μία μόνο χρονιά και μετά θα φύγω. Η πρόθεση του καναλιού ήταν να κάνουμε το πρωινό και να ψάξουμε να βρούμε μια συνταγή και έναν τύπο εκπομπής που θα έχει διάρκεια. Και το Mega θέλει να επενδύσει σε αυτό, ώστε να μην μπει σε μια διαδικασία του χρόνου να ψάχνει μια καινούρια ιδέα, με άλλα πρόσωπα… Στο τέλος της σεζόν θα γίνει ξανά μια κουβέντα, γιατί το κανάλι μπορεί να μην είναι ευχαριστημένο ή να συντρέχουν κι άλλοι λόγοι. Θα πρέπει να συζητήσουμε» ξεκαθάρισε.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης