Όπως ακριβώς απλόχερα του τα έδωσε όλα η ζωή, έτσι ακριβώς απλόχερα και του τα πήρε πίσω. Και από εκεί που ο Λάμπης Λιβιεράτος βρισκόταν στην κορυφή, με δεκάδες σουξέ, πετυχημένες νυχτερινές εμφανίσεις, μία πλουσιοπάροχη ζωή, έναν επιτυχημένο γάμο με την Εύη Αδάμ, ξαφνικά βρέθηκε να περπατάει σε δύσβατα ψυχολογικά μονοπάτια, που χρειάστηκε ειδική θεραπεία για να βγει από αυτά, ενώ έφτασε στο σημείο να είναι ταπί και να ζει με δανεικά.

Ο τραγουδιστής όμως κατάφερε όμως να κάνει την ανατροπή, να ξεπεράσει τα προβλήματά του και να πάρει πίσω τη ζωή του, πατώντας στα πόδια του πιο γερά από ποτέ. Για αυτές τις δύσκολες οικονομικές στιγμές που πέρασε και είναι δύσκολο να φανταστεί κάποιος, μίλησε στο «ΕΓΩ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το κλείσιμο του μαγαζιού σου, ξαφνικά έβγαζες λιγότερα χρήματα από όσα πριν;

«Δεν έβγαζα λιγότερα, έμεινα χωρίς λεφτά. Ήμουν για δύο χρόνια άνεργος. Ήμουν ταπί. Ζούσα με δανεικά φίλων. Έπιασα δουλειά στο εξωτερικό να βγάζω κάποια χρήματα να στέλνω στα παιδιά μου. Αλλά έχασα σχεδόν τα πάντα. Ήμουν δύο χρόνια χωρίς μεταφορικό. Από εκεί που είχα τρία αυτοκίνητα, βρέθηκα να κυκλοφορώ με τα πόδια, το μετρό και λεωφορεία. Έχω μάθει να ζω με λίγα. Και αυτή την στιγμή που μιλάμε δεν ζω με πολλά, αλλά με τα βασικά. Είμαι όμως πολύ χαρούμενος που έχω τα βασικά».

Όταν βρέθηκες χωρίς καθόλου χρήματα, γιατί δεν επικοινώνησες με τους παλιούς σου φίλους-π.χ, τον Αντώνη Ρέμο-ζητώντας κάποια συνεργασία;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν θα μπορούσα ποτέ να το κάνω αυτό. Ούτε επαίτης θα γινόμουν ούτε θα παρακαλούσα ποτέ κανέναν. Δεν ήμουν και ψυχολογικά έτοιμος να δουλέψω. Όταν άρχισα να επανέρχομαι, ήθελα αυτό το πράγμα, να το ξεκινήσω μόνος μου ώστε να αποδείξω σε φίλους και συνεργάτες ότι πια είμαι σε θέση να με εμπιστευτούν ξανά. Δεν βιάζομαι. Έχω πολλή υπομονή. Όσον αφορά τον Αντώνη, να ξέρεις ότι ήταν δίπλα μου από την αρχή. Πολύ δίπλα μου και ουσιαστικά κοντά μου. Ένας άνθρωπος δεν είναι απαραίτητο να βρίσκεται καθημερινά στη ζωή σου. Πολλές φορές εμφανίζεται ως άγγελος. Έρχεται κάνει αυτό που είναι κάνει και φεύγει».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης