Αυτό το καλοκαίρι άφησε για λίγο τις υποχρεώσεις του στο Λος Άντζελες και επέστρεψε στην Ελλάδα για να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα μαζί με αγαπημένα του πρόσωπα. Ορμητικός, ενθουσιώδης και επικοινωνιακός σαν γνήσιος Δίδυμος ο Άνθιμος Ανανιάδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΝΥΦΗ  μίλησε για όλα ενώ φωτογραφήθηκε με γαμπριάτικα κοστούμια!

Ποιος ήταν ο λόγος που εγκατέλειψες την καριέρα σου εδώ για να πας να δοκιμάσεις την τύχη σου στην Αμερική;

Είναι αλήθεια πως έφυγα πάνω σε μια πολύ καλή στιγμή της καριέρας μου αφού «Η Μαρία η Άσχημη» που πρωταγωνιστούσα είχε κάνει μεγάλη επιτυχία. Όμως ξαφνικά ένιωσα πως ήθελα να αναμετρηθώ με τον εαυτό μου. Ήθελα να τολμήσω να κάνω κάποια πράγματα και να ξεπεράσω τους φόβους μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχεις κάνει κάποιες νέες δουλειές στην Αμερική;

Ναι, έχω ετοιμάσει ήδη δύο ταινίες. Η μία λέγεται «Tσάρλι Μπρόνσον» όπου έχω τον ρόλο ενός serial killer που γίνεται κατάσκοπος στη μαφιόζικη εταιρία της μητέρας του για να σκοτώσει τον πρώην εραστή της. Γυρίστηκε πέρυσι τον Ιούνιο στη Νέα Υόρκη και θα παιχτεί τον Ιούνιο του 2017. Η άλλη λέγεται «94» και πρόκειται για μια παρέα φίλων που ξανασυναντιούνται σ’ ένα reunion μετά από δεκαπέντε χρόνια. Αυτή η ταινία γυρίστηκε στο Λος Άντζελες και θα παιχτεί κι αυτή το καλοκαίρι του 2017.

Τι ρόλο παίζει η μαμά σου στη ζωή σου;

Η μαμά μου είναι ο καθρέφτης της ζωής μου. Μου έλειψε πολύ στην Αμερική. Όλοι οι δικοί μου μου λείπουν αλλά η μητέρα μου στάθηκε για μένα και μητέρα και πατέρας σε όλη μου τη ζωή και η σχέση μας είναι ιδιαίτερα δυνατή. Ο πρώτος καιρός ήταν πολύ δύσκολος και σίγουρα αυτό το καλοκαίρι είμαι πολύ χαρούμενος που την έχω και πάλι δίπλα μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπάρχει κάποια σχέση στη ζωή σου;

Όχι, αυτό τον καιρό δεν υπάρχει.

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που προσέχεις σε μια γυναίκα;

Μπορεί να σου φανεί περίεργο αλλά ειλικρινά… το πρώτο πράγμα που προσέχω είναι τα πόδια της.

Έχεις κλάψει ποτέ για γυναίκα;

Όλοι οι άντρες έχουν κλάψει νομίζω… είτε το παραδέχονται είτε όχι.

Πώς φαντάζεσαι τελικά τη γυναίκα της ζωής σου

Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου. Αυτό που θα ήθελα είναι να κάνω μια υγιή σχέση που θα την χαρακτηρίζει η χημεία και επικοινωνία…

Θα προτιμούσες Ελληνίδα ή ξένη;

Νομίζω πως δεν θα είχα πρόβλημα. Αν βρεις τον άνθρωπό σου δεν παίζει ρόλο η καταγωγή του. Αρκεί να συνεννοούμαστε και να έχουμε τις ίδιες προτεραιότητες.



Πηγή:govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης