O Αμερικανός ηθοποιός, σκηνοθέτης, παραγωγός και σεναριογράφος Ben Stiller πρωτοστατεί σε εκστρατεία συγκέντρωσης οικονομικής βοήθειας ύψους 2 εκατ. δολαρίων για τη μεταφορά τροφίμων και νερού στη Σομαλία.

Αφού κατάφερε να συγκεντρώσει ένα εκατομμύριο δολάρια εντός 24 ωρών χάρη στη δύναμη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης τώρα προσεγγίζει εκπροσώπους του καλλιτεχνικού κόσμου για να συνεισφέρουν με δωρεές στην εκστρατεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρωτοβουλία ξεκίνησε από τον Γάλλο σταρ της πλατφόρμας Vine και του Snapchat star, Jerome Jarre, ο οποίος δημιούργησε την κίνηση «Love Army For Somalia» (Στρατός Αγάπης για τη Σομαλία) προσπαθώντας να πείσει την αεροπορική εταιρεία Turkish Airlines να μεταφέρει φορτία ανθρωπιστικής βοήθειας στη χώρα που πλήττεται από εκτεταμένη ξηρασία.

Ο τουρκικός εθνικός αερομεταφορέας, είναι η μόνη αεροπορική εταιρεία που εκτελεί προς το παρόν πτήσεις προς τη Σομαλία και συμφώνησε να μεταφέρει 60 τόνους τροφίμων με ένα από τα αεροπλάνα της, αν ο Jarre κατάφερνε να βρει το χρηματικό ποσό.

Πηγή: govastileto.gr 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης