Ο διεθνούς φήμης ηθοποιός, Manu Bennett, επέστρεψε χθες στην Ελλάδα για να συνεχίσει την έρευνά του στην ιστορία του Μαραθώνα προκειμένου να γράψει το σενάριο της ταινίας που ετοιμάζει σχετικά με την καταστροφή της πατρίδας μας και την ελπίδα που πρέπει να ξαναγεννηθεί.

Ο μεγάλος φιλέλληνας θα ακολουθήσει οδοιπορικό σε Γιάννενα,Θεσσαλονίκη, Λαμία για τις συνεντεύξεις Τύπου αναφορικά με το συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στις 13/5 στην Αθήνα με τίτλο « Η Ελλάδα δεν αιχμαλωτίζεται».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως γνήσιος Μαορί που είναι ξέρει από μάχες και επαναστάσεις που γιγαντώθηκαν στην ψυχή του όταν ερμήνευσε συγκλονιστικά τον εξεγερμένο Γαλάτη δούλο μονομάχο Κρίξο, στην παγκοσμίως μεταδιδόμενη σειρά «Σπάρτακος».

Ο ηθοποιός πόσταρε στη σελίδα του στο Instagram μήνυμα στήριξης στην Ελλάδα και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Greece is currently a beautiful modern tragedy & as the sun burns down over Marathon bringing with it the coming festivities of summer, know that this country is on the brink of ruin, financially & culturally. Where will these people, who introduced medicine, philosophy & democracy, turn, if their hopes, their foundations, their CIVILIZATION is stolen».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε την ανάρτησή του:

Δείτε το video που συνοδεύει την ανάρτησή του:

Ο ηθοποιός είναι προσωπικός φίλος της δημοσιογράφου και διοργανώτριας των Νο Limits, Γεωργίας Μπιτάκου είχε έρθει καλεσμένος στη διοργάνωση πριν τρία χρόνια. Μάλιστα συμμετείχε μαζί της σε οδοιπορικό προβολής της χώρα μας. Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος λάτρεψε την Ελλάδα και έτσι επιστρέφει να γράψει σενάριο για την καταστροφή της και να γνωστοποιήσει διεθνώς το ελληνικό πρόβλημα.

Φωτογραφία από τη συνέντευξη Τύπου των No Limits με την Γ. Μπιτάκου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης