Φαίνεται ότι αυτή είναι η χρονιά του! Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου όχι μόνο βλέπει τα επαγγελματικά του να έχουν πάρει… την ανιούσα, αλλά και την προσωπική του ζωή να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Το χαμόγελό του… έχει όνομα! Ελένη Φιλίππου είναι το όνομα της γυναίκας που του έχει κλέψει την καρδιά και είναι γυμνάστρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «R», ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βιώνει τον έρωτα υπό άκρα μυστικότητα. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Η Ελένη, η οποία πριν από λίγο καιρό βγήκε από έναν γάμο, έχει βρει στον Δημήτρη τον ιδανικό σύντροφο.

Παρότι ο ίδιος δεν θέλει να μιλά για την προσωπική ζωή του και δηλώνει εργένης -πράγμα που φυσικά τον κάνει ακόμα πιο περιζήτητο-, οι πληροφορίες της «R» λένε ότι είναι πάρα πολύ ερωτευμένος και ότι συγκατοικεί ήδη με την ωραία γυμνάστρια, την οποία έχει γνωρίσει στους δικούς του.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται σε λίγο καιρό να μιλάμε και για στέφανα, αφού ο ίδιος βλέπει πολύ σοβαρά αυτή τη σχέση. Προάγγελος της είδησης για τους γνωρίζοντες ήταν και το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη, η οποία λίγο πριν από το κλείσιμο της εκπομπής τον συμβούλευσε με νόημα: «Να σου πω, γλυκό μου παιδί, τώρα που θα σε αφήσουμε το καλοκαίρι, μην έρθεις τον Σεπτέμβρη, μου τα πεις όλα μαζεμένα και με πιάσει τίποτα. Θέλω…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης