Ο Harvey Weinstein, σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, έφυγε για την Ευρώπη με το ιδιωτικό του τζετ, προκειμένου να ακολουθήσει θεραπεία απεξάρτησης από το sex. Μόλις χθες, νέες αποκαλύψεις από τις Gwyneth Paltrow και Angelina Jolie είδαν το φως της δημοσιότητας, επιβαρύνοντας επιπλέον την δεινή θέση στην οποία έχει βρεθεί. Το ΤΜΖ μετέδωσε πως χθες το βράδυ επιβιβάστηκε σε ιδιωτικό αεροσκάφος το οποίο θα τον μεταφέρει σε κάποια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα – δεν αναφέρεται ποια- για να εισαχθεί σε κέντρο αποκατάστασης για σεξουαλική εξάρτηση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Weinstein αποφάσισε να ακολουθήσει τη συμβουλή των ανθρώπων γύρω του και να φύγει αμέσως. Οι πηγές αναφέρουν πως ο παραγωγός είναι εκπληκτικά ήρεμος, λαμβάνοντας υπόψη τη χιονοστιβάδα αποκαλύψεων εναντίον του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Weinstein πιστεύει ότι θα μπορέσει να ανακάμψει και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα ενώ ο ίδιος και η ομάδα του βρίσκονται σε συνομιλίες διακανονισμού με την εταιρία «The Weinstein Co» για επιστροφή στο συμβούλιο από το οποίο εκδιώχθηκε μετά τις αποκαλύψεις για σεξουαλικές παρενοχλήσεις εναντίον γυναικών.

Πηγή: govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης