Το «You ’re Beautiful» είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο ρομαντικά κομμάτια όλων των εποχών. Τουλάχιστον έτσι νομίζαμε μέχρι τώρα, καθώς ο ερμηνευτής του James Blunt αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του το πραγματικό μήνυμα του τραγουδιού.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής δήλωσε πως από την ημέρα της κυκλοφορίας του το πραγματικό νόημα των στίχων δεν έχει γίνει αντιληπτό και αντίθετα με όσα πιστεύει το κοινό δεν είναι καθόλου ρομαντικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όλοι λένε: ”Αχ, είναι πολύ ρομαντικό. Το θέλω για τραγούδι στον γάμο μου”. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται» είπε ο Blunt σε συνέντευξή του στη «Huffington Post» και πρόσθεσε: «Σου βάζουν αυτές τις ταμπέλες, όπως “Α, ο James Blunt. Αυτός δεν είναι ένας γλυκανάλατος ρομαντικός;”. Όχι, γαμώτο, δεν είμαι. Το “You ’re Beautiful” δεν είναι ένα απαλό, ρομαντικό τραγούδι. Είναι για έναν τύπο που έχει πάρει ναρκωτικά και βρίσκεται στο μετρό, όπου καταδιώκει την κοπέλα ενός άλλου, μέχρι που εκείνος εμφανίζεται μπροστά του. Αυτόν τον τύπο κανονικά θα έπρεπε να τον πάνε στο ψυχιατρείο ή στη φυλακή, είναι κάπως ανώμαλος».

Πάμε, όμως, να το θυμηθούμε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης