O Javier Bardem ίσως υποδυθεί ένα απ’ τα πιο διάσημα τέρατα της λογοτεχνίας, ή τον δημιουργό του.

Το περιοδικό Variety αναφέρει ότι ο διάσημος ηθοποιός «βρίσκεται σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει ως Frankenstein» στο σύμπαν τεράτων της Universal.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κοινό κινηματογραφικό σύμπαν θα ενώσει πολλά απ’ τα τέρατα που έχουν εμπνευστεί απ’ τις κλασικές ταινίες της σειράς, αλλά η αναφορά δεν λέει με λεπτομέρειες σε ποια ταινία θα πρωτοεμφανιστεί ο Bardem. Ούτε δηλώνει συγκεκριμένα ποιόν θα υποδυθεί, τον Dr. Frankenstein ή το τέρας του, το οποίο πολλές φορές αναφέρεται λανθασμένα απλώς ως «Frankenstein».

Πηγές επιβεβαίωσαν ότι ο ηθοποιός δεν βρίσκεται απαραίτητα σε διαπραγματεύσεις για μια συγκεκριμένη ταινία «Frankenstein» επί του παρόντος, ενώ επίσης δεν σχολίασαν εάν θα αναλάβει τον ρόλο του γιατρού ή του τέρατος…

Υπενθυμίζεται ότι οι Tom Cruise και Russell Crowe κάνουν γυρίσματα αυτόν τον καιρό για το «The Mummy», που θα είναι η πρώτη ταινία της σειράς τεράτων. όπου θα συμμετέχει επίσης η Sofia Boutella (Star Trek Beyond) ως το ομότιτλο τέρας. Ο Crowe υποδύεται τον Dr. Henry Jekyll. O Johnny Depp φημολογείται ότι θα υποδυθεί τον Invisible Man σε μια διαφορετική ταινία, με την Universal επίσης να ετοιμάζει και τη «Νύφη του of Frankenstein». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης