Σάλο έχει προκαλέσει στον χώρο της μόδας η είδηση, ότι ο Τέρι Ρίτσαρντσον είναι υπόλογος για σεξουαλική παρενόχληση μοντέλων. 

Διάσημο μοντέλο κατηγορεί τον κορυφαίο φωτογράφο των διασήμων, ότι της ζήτησε να κάνουν σεξ προκειμένου να τη φωτογραφίσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως απόδειξη της καταγγελίας της, το μοντέλο Έμα Άπλετον ανάρτησε στο Twitter ένα screen shot από το μήνυμα που ισχυρίζεται ότι της έστειλε ο φωτογράφος στο κινητό της το περασμένο Σαββατοκύριακο, στο οποίο της έγραφε πως αν έκαναν σεξ, θα κανόνιζε να φωτογραφηθεί στη Βίβλο της μόδας, την αμερικανική Vogue.


«Το μήνυμα είναι ψευδές», δήλωσε η εκπρόσωπος του Ρίτσαρντσον, Κάντις Μαρκς στην ιστοσελίδα BuzzFeed και πρόσθεσε: «Ο Τέρι δεν έστειλε ποτέ κάτι τέτοιο στην Άπλετον».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διάσημος φωτογράφος, ο οποίος πρόσφατα σκηνοθέτησε το βιντεοκλίπ «Wrecking Ball», του teen icon Μάιλι Σάιρους, ενώ έχει φωτογραφίσει τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας και του θεάματος, έχει και στο παρελθόν κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση από μοντέλα, κάτι που ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης