Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούσαν έντονα οι φήμες ότι ο Bruce Jenner, ο Ολυμπιονίκης του δεκάθλου το 1976 και πατριός της τηλεπερσόνας Kim Kardashian, είναι έτοιμος να κάνει αλλαγή φύλου. Τις φήμες επιβεβαίωσε πρόσφατα ο ίδιος σε μία συγκλονιστική συνέντευξη που έδωσε οn camera.

Ο 65χρονος σήμερα Bruce Jenner είπε ότι από την παιδική του ηλικία ήταν μπερδεμένος όσον αφορά τη σεξουαλική ταυτότητά του. «Είμαι εδώ, στριμωγμένος, (και σιχαίνομαι αυτή τη λέξη) ένα κορίτσι στριμωγμένο στο σώμα ενός αγοριού», είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ναι. Κατά βάθος είμαι γυναίκα. Οι άνθρωποι με βλέπουν διαφορετικά» απάντησε με ειλικρίνεια όταν ρωτήθηκε αν θεωρεί τον εαυτό του γυναίκα.

Στη συνέχεια διευκρίνισε ότι δεν έχει προχωρήσει σε εγχείριση για αλλαγή φύλου αλλά «η καρδιά και η ψυχή μου και όσα κάνω στη ζωή μου, αυτή η γυναικεία πλευρά είναι ο εαυτός μου, μολονότι από βιολογικής άποψης, δεν γεννήθηκα έτσι».

Και τόνισε πως «δεν είμαι ομοφυλόφιλος. Εξ όσων γνωρίζω, είμαι ετεροφυλόφιλος. Πάντα είχα σχέσεις με γυναίκες, μεγάλωσα παιδιά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης